Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avicola iasi ar putea contracta credite in valoare de 10 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Avicola Iasi ar putea contracta mai multe credite in transe, in valoare totala de zece milioane de euro, de la mai multe banci, pentru investitii, dezvoltarea si sustinerea activitatii companiei, arata un comunicat remis Bursei de valori Bucuresti.

Propunerea urmeaza sa fie discutata de actionari intr-o adunare extraordinara programata pentru 20 mai. Creditele ar urma sa fie garantate cu ipoteca asupra activelor Avicola Iasi, gaj asupra unor bunuri mobile sau depozit colateral. Actionarii se vor reuni si in adunare ordinara, pentru a dezbate alegerea membrilor Consiliului de Administratie (CA), ca urmare a expirarii mandatelor administratorilor. Corneliu Roau a fost propus in functia de presedinte al CA, iar Hristu Becali, Vasile Geambazi, Gheorghe Becali si Ofelia Mocanu au fost propusi ca membri.

George Becali controleaza 85,07% din actiunile companiei, iar Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) are o cota de 9,57%. Becali a preluat firma din Iasi de la societatea Koala Senior SRL Comaneati (judetul Bacau), in anul 2004. Avicola Iasi are mai multe ferme de crestere a pasarilor pentru carne si oua, desfasurand si activitati de industrializare si prelucrare a carnii de pasare, precum si de achizitie a cerealelor pentru productia furajelor.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...