Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola iasi ar putea contracta credite in valoare de 10 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Avicola Iasi ar putea contracta mai multe credite in transe, in valoare totala de zece milioane de euro, de la mai multe banci, pentru investitii, dezvoltarea si sustinerea activitatii companiei, arata un comunicat remis Bursei de valori Bucuresti.

Propunerea urmeaza sa fie discutata de actionari intr-o adunare extraordinara programata pentru 20 mai. Creditele ar urma sa fie garantate cu ipoteca asupra activelor Avicola Iasi, gaj asupra unor bunuri mobile sau depozit colateral. Actionarii se vor reuni si in adunare ordinara, pentru a dezbate alegerea membrilor Consiliului de Administratie (CA), ca urmare a expirarii mandatelor administratorilor. Corneliu Roau a fost propus in functia de presedinte al CA, iar Hristu Becali, Vasile Geambazi, Gheorghe Becali si Ofelia Mocanu au fost propusi ca membri.

George Becali controleaza 85,07% din actiunile companiei, iar Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) are o cota de 9,57%. Becali a preluat firma din Iasi de la societatea Koala Senior SRL Comaneati (judetul Bacau), in anul 2004. Avicola Iasi are mai multe ferme de crestere a pasarilor pentru carne si oua, desfasurand si activitati de industrializare si prelucrare a carnii de pasare, precum si de achizitie a cerealelor pentru productia furajelor.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...