Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola iasi ar putea contracta credite in valoare de 10 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Avicola Iasi ar putea contracta mai multe credite in transe, in valoare totala de zece milioane de euro, de la mai multe banci, pentru investitii, dezvoltarea si sustinerea activitatii companiei, arata un comunicat remis Bursei de valori Bucuresti.

Propunerea urmeaza sa fie discutata de actionari intr-o adunare extraordinara programata pentru 20 mai. Creditele ar urma sa fie garantate cu ipoteca asupra activelor Avicola Iasi, gaj asupra unor bunuri mobile sau depozit colateral. Actionarii se vor reuni si in adunare ordinara, pentru a dezbate alegerea membrilor Consiliului de Administratie (CA), ca urmare a expirarii mandatelor administratorilor. Corneliu Roau a fost propus in functia de presedinte al CA, iar Hristu Becali, Vasile Geambazi, Gheorghe Becali si Ofelia Mocanu au fost propusi ca membri.

George Becali controleaza 85,07% din actiunile companiei, iar Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) are o cota de 9,57%. Becali a preluat firma din Iasi de la societatea Koala Senior SRL Comaneati (judetul Bacau), in anul 2004. Avicola Iasi are mai multe ferme de crestere a pasarilor pentru carne si oua, desfasurand si activitati de industrializare si prelucrare a carnii de pasare, precum si de achizitie a cerealelor pentru productia furajelor.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...