Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola lui becali, acuzata ca nu a platit angajatii de sase luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Liderul de sindicat de la Avicola SA, Paul Patras, a depus luni, la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi, o sesizare prin care cere verificarea unitatii ce apartine lui Gigi Becali, scrie Cotidianul. Motivul: jumatate dintre angajati nu si-au primit salariile de sase luni.

„Din luna octombrie 2009, salariile nu se mai dau pe state de plata, ci prin dispozitii de plata. Este cel mai josnic mod de a acorda salariile si nu este legal. Circa 50% din cei aproape 250 de angajati nu au primit salariile in ultimele sase luni. Angajatii sunt pusi in situatia de a se milogi pentru drepturile lor. Este o bataie de joc totala”, a declarat Patras.

Acesta a subliniat ca salariile pot fi acordate din subventia de peste 1,1 milioane lei pe care urmeaza sa o primeasca Avicola SA Iasi. Unii dintre angajati nu si-au luat salariile doar pentru ca sunt afiliati la sindicat. Din cei 250 de angajati, liderul de sindicat sustine ca 120 de persoane fac parte din sindicatul pe care il conduce.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...