Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avicola lui becali, acuzata ca nu a platit angajatii de sase luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Liderul de sindicat de la Avicola SA, Paul Patras, a depus luni, la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi, o sesizare prin care cere verificarea unitatii ce apartine lui Gigi Becali, scrie Cotidianul. Motivul: jumatate dintre angajati nu si-au primit salariile de sase luni.

„Din luna octombrie 2009, salariile nu se mai dau pe state de plata, ci prin dispozitii de plata. Este cel mai josnic mod de a acorda salariile si nu este legal. Circa 50% din cei aproape 250 de angajati nu au primit salariile in ultimele sase luni. Angajatii sunt pusi in situatia de a se milogi pentru drepturile lor. Este o bataie de joc totala”, a declarat Patras.

Acesta a subliniat ca salariile pot fi acordate din subventia de peste 1,1 milioane lei pe care urmeaza sa o primeasca Avicola SA Iasi. Unii dintre angajati nu si-au luat salariile doar pentru ca sunt afiliati la sindicat. Din cei 250 de angajati, liderul de sindicat sustine ca 120 de persoane fac parte din sindicatul pe care il conduce.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...