Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avicola lui becali, acuzata ca nu a platit angajatii de sase luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Liderul de sindicat de la Avicola SA, Paul Patras, a depus luni, la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi, o sesizare prin care cere verificarea unitatii ce apartine lui Gigi Becali, scrie Cotidianul. Motivul: jumatate dintre angajati nu si-au primit salariile de sase luni.

„Din luna octombrie 2009, salariile nu se mai dau pe state de plata, ci prin dispozitii de plata. Este cel mai josnic mod de a acorda salariile si nu este legal. Circa 50% din cei aproape 250 de angajati nu au primit salariile in ultimele sase luni. Angajatii sunt pusi in situatia de a se milogi pentru drepturile lor. Este o bataie de joc totala”, a declarat Patras.

Acesta a subliniat ca salariile pot fi acordate din subventia de peste 1,1 milioane lei pe care urmeaza sa o primeasca Avicola SA Iasi. Unii dintre angajati nu si-au luat salariile doar pentru ca sunt afiliati la sindicat. Din cei 250 de angajati, liderul de sindicat sustine ca 120 de persoane fac parte din sindicatul pe care il conduce.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...