Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola lui becali, acuzata ca nu a platit angajatii de sase luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Liderul de sindicat de la Avicola SA, Paul Patras, a depus luni, la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi, o sesizare prin care cere verificarea unitatii ce apartine lui Gigi Becali, scrie Cotidianul. Motivul: jumatate dintre angajati nu si-au primit salariile de sase luni.

„Din luna octombrie 2009, salariile nu se mai dau pe state de plata, ci prin dispozitii de plata. Este cel mai josnic mod de a acorda salariile si nu este legal. Circa 50% din cei aproape 250 de angajati nu au primit salariile in ultimele sase luni. Angajatii sunt pusi in situatia de a se milogi pentru drepturile lor. Este o bataie de joc totala”, a declarat Patras.

Acesta a subliniat ca salariile pot fi acordate din subventia de peste 1,1 milioane lei pe care urmeaza sa o primeasca Avicola SA Iasi. Unii dintre angajati nu si-au luat salariile doar pentru ca sunt afiliati la sindicat. Din cei 250 de angajati, liderul de sindicat sustine ca 120 de persoane fac parte din sindicatul pe care il conduce.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...