Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola lui becali, acuzata ca nu a platit angajatii de sase luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Liderul de sindicat de la Avicola SA, Paul Patras, a depus luni, la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi, o sesizare prin care cere verificarea unitatii ce apartine lui Gigi Becali, scrie Cotidianul. Motivul: jumatate dintre angajati nu si-au primit salariile de sase luni.

„Din luna octombrie 2009, salariile nu se mai dau pe state de plata, ci prin dispozitii de plata. Este cel mai josnic mod de a acorda salariile si nu este legal. Circa 50% din cei aproape 250 de angajati nu au primit salariile in ultimele sase luni. Angajatii sunt pusi in situatia de a se milogi pentru drepturile lor. Este o bataie de joc totala”, a declarat Patras.

Acesta a subliniat ca salariile pot fi acordate din subventia de peste 1,1 milioane lei pe care urmeaza sa o primeasca Avicola SA Iasi. Unii dintre angajati nu si-au luat salariile doar pentru ca sunt afiliati la sindicat. Din cei 250 de angajati, liderul de sindicat sustine ca 120 de persoane fac parte din sindicatul pe care il conduce.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...