Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola Slobozia plătește dividendele

Autor: Maria Demetriadvineri, 3 iunie, 2016

Producătorul de carne de pasăre Avicola Slobozia (AVSL), firmă cu capitalizare de 22,8 mil. lei, va plăti dividende brute de 0,25 lei/acţiune, din care se va reţine la sursă impozitul pe dividend.

 

La cea mai recentă tranzacţie cu acţiuni a companiei, de pe 31 martie, când un titlu AVSL era cotat la 9 lei, rezultă că randamentul brut plătit de compania din Bărăgan este de 2,7%.

 

Randamentul se calculează ca raport între dividendul brut pe acţiune şi preţul acţiunii. Compania este listată pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO, iar în 2015, potrivit celor mai recente raportări, a avut un profit de 1,6 mil. lei, mai mic cu 70% faţă de anul precedent. Cifra de afaceri netă a companiei a ajuns în 2015 la 63,2 mil. lei, mai mare cu 1,5 mil. lei faţă de 2014.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...