Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola Slobozia plătește dividendele

Autor: Maria Demetriadvineri, 3 iunie, 2016

Producătorul de carne de pasăre Avicola Slobozia (AVSL), firmă cu capitalizare de 22,8 mil. lei, va plăti dividende brute de 0,25 lei/acţiune, din care se va reţine la sursă impozitul pe dividend.

 

La cea mai recentă tranzacţie cu acţiuni a companiei, de pe 31 martie, când un titlu AVSL era cotat la 9 lei, rezultă că randamentul brut plătit de compania din Bărăgan este de 2,7%.

 

Randamentul se calculează ca raport între dividendul brut pe acţiune şi preţul acţiunii. Compania este listată pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO, iar în 2015, potrivit celor mai recente raportări, a avut un profit de 1,6 mil. lei, mai mic cu 70% faţă de anul precedent. Cifra de afaceri netă a companiei a ajuns în 2015 la 63,2 mil. lei, mai mare cu 1,5 mil. lei faţă de 2014.

CSB câştigă medalia de argint la International FoodTec Award
Autor: meatmilk  /   luni, 7 mai 2018

(Comunicat) CSB a fost distinsă cu argint la International FoodTec Award pentru o soluţie inovatoare la producătorul olandez de carne ProMessa. S-a reuşit automatizarea sistemului intralogistic şi a lanţului de aprovizionare, crescând vizibil prospeţimea, eficienţa şi randamentul.   Prin acest premiu, comitetul internaţional...

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...