Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola Crevedia a intrat în faliment

Autor: Maria Demetriadluni, 14 noiembrie, 2016

Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli, a intrat în faliment în contextul în care francezul de origine libaneză care controlează grupul, Rami Ghaziri, supranumit „Regele Puiului” din România, a fost trimis în judecată de procurorii DNA fiind acuzat de evaziune fiscală de 107 milioane de lei, informează Profit.ro.

 

Rami Ghaziri se afla deja la acel moment în penitenciar, fiind condamnat la trei ani de închisoare, cu executare, pe motiv că ar fi mituit un procuror din Parchetul General, în încercarea de a scăpa de dosare de evaziune fiscală. Ghaziri este judecat în alte două dosare, dintre care unul pentru evaziune fiscală și altul pentru fraudarea fondurilor europene.

 

El a preluat Avicola Crevedia, care a devenit parte a grupului Agroli, a cărui cifră de afaceri era de 500 de milioane de lei în 2013. Firma intrase în insolvență în ianuarie 2014.

CSB câştigă medalia de argint la International FoodTec Award
Autor: meatmilk  /   luni, 7 mai 2018

(Comunicat) CSB a fost distinsă cu argint la International FoodTec Award pentru o soluţie inovatoare la producătorul olandez de carne ProMessa. S-a reuşit automatizarea sistemului intralogistic şi a lanţului de aprovizionare, crescând vizibil prospeţimea, eficienţa şi randamentul.   Prin acest premiu, comitetul internaţional...

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...