Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola Crevedia a intrat în faliment

Autor: Maria Demetriadluni, 14 noiembrie, 2016

Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli, a intrat în faliment în contextul în care francezul de origine libaneză care controlează grupul, Rami Ghaziri, supranumit „Regele Puiului” din România, a fost trimis în judecată de procurorii DNA fiind acuzat de evaziune fiscală de 107 milioane de lei, informează Profit.ro.

 

Rami Ghaziri se afla deja la acel moment în penitenciar, fiind condamnat la trei ani de închisoare, cu executare, pe motiv că ar fi mituit un procuror din Parchetul General, în încercarea de a scăpa de dosare de evaziune fiscală. Ghaziri este judecat în alte două dosare, dintre care unul pentru evaziune fiscală și altul pentru fraudarea fondurilor europene.

 

El a preluat Avicola Crevedia, care a devenit parte a grupului Agroli, a cărui cifră de afaceri era de 500 de milioane de lei în 2013. Firma intrase în insolvență în ianuarie 2014.

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...