Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicultura in romania este pe plus

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Recolta.eu, numarul total de pasari din Romania va creste cu 12% in acest an, la circa 79 milioane, in conditiile in care anul trecut s-a inregistrat o scadere de aproape 11%, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) la solicitarea NewsIn.

La finalul anului 2011, numarul total de pasari la nivelul tarii era de 70,39 milioane, fata de 78,86 milioane cat se inregistrase la finalul anului anterior.

„Facem precizarea ca scaderea efectivelor s-a produs in gospodariile populatiei rurale unde pasarile sunt crescute pentru autoconsum”, au precizat reprezentantii ministerului de resort.
In 2011, Romania a importat pasari vii din Cehia, Ungaria, Bulgaria, Italia, Olanda, Slovacia, Germania, Franta, Austria si Marea Britanie.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....