Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avirom va participa la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 16 mai, 2019

Firma Avirom, din Râmnicu Sărat, va participa la cea de-a VIII-a ediție a expo-conferinței internaționale Meat.Milk, care își va deschide lucrările în ziua de 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Societatea S.C. AVIROM ofera o gama diversificata de produse avicole, activitatea principala axandu-se pe productia de pui si rate de o zi.

 

Pentru a veni in sprijinul solicitarilor clientilor, societatea ofera spre vanzare rase performante de pui de carne si boboci de rata:

  • Puii provin din rasa Playmouth Rock Barat, fiind incubati in conditii corespunzatoare sanitar-veterinare, sub directa supraveghere a specialistilor nostri.
  • Ratele sunt de asemenea selectionate atent de catre angajatii societatii, prin incrucisari controlate ale rasei Pekin.

 

Nu mai putin importanta este productia de oua, atat de rata cat si de gaina, destinatiile acestor produse fiind multiple. Avirom ofera oua pentru:

 

  • consum
  • reproductie
  • cercetare, cu respectarea conditiilor de pregatire a acestora solicitate de clienti, de regula institute de cercetare
  • confectionarea produselor artizanale de catre mesterii populari
Vanbet va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 23 mai 2019

Compania Vanbet nu va lipsi de la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   S.C. Vanbet S.R.L.  a luat ființă în anul 2001 începând cu achiziționarea fostului C.A.P. Gara Banca, com. Banca, transformând locul în fermă de găini ouă...

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 16 mai 2019

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019, cel mai important eveniment de profil al anului, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În cadrul manifestării, Expo Sales Promotion va avea două proiecții în secțiunea Movie Meat.Milk.   Căutați noi parteneri de afaceri,...