Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avirom va participa la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 16 mai, 2019

Firma Avirom, din Râmnicu Sărat, va participa la cea de-a VIII-a ediție a expo-conferinței internaționale Meat.Milk, care își va deschide lucrările în ziua de 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Societatea S.C. AVIROM ofera o gama diversificata de produse avicole, activitatea principala axandu-se pe productia de pui si rate de o zi.

 

Pentru a veni in sprijinul solicitarilor clientilor, societatea ofera spre vanzare rase performante de pui de carne si boboci de rata:

  • Puii provin din rasa Playmouth Rock Barat, fiind incubati in conditii corespunzatoare sanitar-veterinare, sub directa supraveghere a specialistilor nostri.
  • Ratele sunt de asemenea selectionate atent de catre angajatii societatii, prin incrucisari controlate ale rasei Pekin.

 

Nu mai putin importanta este productia de oua, atat de rata cat si de gaina, destinatiile acestor produse fiind multiple. Avirom ofera oua pentru:

 

  • consum
  • reproductie
  • cercetare, cu respectarea conditiilor de pregatire a acestora solicitate de clienti, de regula institute de cercetare
  • confectionarea produselor artizanale de catre mesterii populari
C.C. a câștigat definitiv procesul cu Parmalat România
Autor: meatmilk  /   luni, 24 iunie 2019

(Comunicat) Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a confirmat definitiv încălcarea Legii concurenței de către Parmalat România SA prin participarea la o înțelegere anticoncurențială având ca obiect înțelegeri pentru fixarea prețurilor între retaileri și furnizorii acestora și a menținut amenda aplicată companiei, în...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna mai 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 iunie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna mai 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...