Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avure lansează o platformă de sprijin

Autor: Meat MIlkluni, 21 octombrie, 2013

Producătorul american de sisteme de procesare de înaltă presiune (HPP), Avure Technologies a lansat un nou program suport pentru a maximiza rentabilitatea investiției clientului prin susținerea sistemelor Avure HPP de-a lungul unui ciclu de viață extins al echipamentului, informează The Meat Site.

Refacută în totalitate și încorporând cele mai bune practici, platforma de servicii de clasă mondială integrează perfect fiecare etapă a implementării sistemului HPP – de la definirea cerințelor de sistem și de pregătire operațională la suportul pe întreg ciclu de viață și sistemul de întreținere, cu un ochi constant pe îmbunătățirea performanței și a profitabilității clienților.

” Avure are o istorie de mai bine de 50 de ani în producția de sisteme cu ultra presiune de procesare pentru alimente și pieța industriale, precum și noua noastră platformă ESS care reflectă experiența noastră „, a declarat Matt Rutherford , Senior Vice Președinte pentru Dezvoltarea Afacerii și Vânzări Globale.

„Clienții se așteaptă ca o companie de clasă mondială cum este Avure să ofere programe de clasă mondială, care optimizează timpul lor și de aceea ne-am angajat în satisfacerea acestor așteptări de-a lungul ciclului de viață al sistemului, ” a adăugat Dave Fuller , Directorul Dep. de Mentenanță al Avure .

” Platforma noastră ESS cuprinde un întreg ecosistem de resurse care se adresează ansamblului de probleme care pot afecta productivitatea , fie legate de instalare , instruire , utilizare , întreținere , sau de inventarul de piese de schimb, astfel încât clienții noștri pot experimenta pe deplin beneficiile implementării sistemului lor HPP . ”

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...