Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avure Technologies deschide un nou centru de distribuție în Olanda

Autor: Meat MIlkmarți, 11 februarie, 2014

Avure Technologies HPP Equipment and Services Division a deschis un nou centru de distribuție în Amsterdam, Olanda, informează The Meat Site.

Noul centru va permite livrarea de piese de schimb clienților din Uniunea Europeană și Asia 24/24 ore. Administrat de o firmă globală de logistică de lângă aerorportul din Amsterdam, centrul de distribuție înlocuiește un alt centru din Suedia.

Având în vedere nivelul accelerat de livrări, relocarea centrului de distribuție este următorul pas în dezvoltarea companiei Avure pentru a-și susține rolul de lider în procesarea la presiune înaltă (HPP).

La fel ca aplicațiile non-termale, toate procesele naturale de pasteurizare continuă să prolifereze, programul de service Avure extinzându-se pentru a ajuta baza de clienți procesatori de alimente din toată lumea aflată în creștere, să se acomodeze.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...