Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Azotul Amoniacal menținut la concentrații scăzute și în sezonul rece

Autor: luni, 5 octombrie, 2015

Procesul aerob prin care compușii Azotului, în special Amoniacul, se oxidează transformându-se în Nitriți (N2O3), care ulterior în Nitrați (N2O5), se numește nitrificare. Bacterile responsabile cu transofrmarea compușilor Azotului în Nitriți fac parte din genul Nitrosomonae, iar transformarea Nitriților în Nitrați este posibilă doar prin intermediul bacteriilor din genul Nitrobacter.

logo microcat

Temperatura este un factor important în desfășurarea proceselor de reducere a Azotului Amoniacal, prin urmare scăderea temperaturii influențează simțitor viteza de nitrificare. Pentru a menține nitrificarea în parametrii optimi este nevoie de adaos de biotehnologii. Biotehnologiile au ca și scop principal îmbunătățirea procesului de nitrificare.

Microcat XNL este un biopreparat special conceput pentru îmbunătățirea procesului de nitrificare în condiții de temperaturi scăzute, condiții care încetinesc drastic activitatea microorganismelor.

Utilizat regulat, Microcat XNL menține stabilitatea microbiologică și menține concentrația de Azot Amoniacal sub limitele maxime admise la deversare.

Analiza sistemului de epurare, stabilirea graficului de dozare și consultanța, este gratuită pe toată perioada de aplicare.

Dr. Ing. Alin HAPCA

0748538844

contact@microcat.ro.

Alfredo Seafood a investit 350.000 de euro în gama de produse Gata de Gătit
Autor: meatmilk  /   luni, 29 mai 2017

Beneficiile produselor Gata de Gătit: diminuarea timpului de pregătire, menținerea îndelungată a prospețimii, creșterea perioadei de valabilitate;   Pregătirea acestei game de produse a început încă din 2013, când Alfredo Seafood a lansat peștele proaspăt, ambalat în atmosferă protectoare;   Din investiția...

Meat & Milk 2017 va fi transmisă LIVE!
Autor: meatmilk  /   marți, 23 mai 2017

În premieră, lucrările Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk vor fi transmise live, pe toată durata desfășurării lor. În acest fel, toți aceia care vor să se afle în contact cu evenimentul o pot face accesând  http://www.meat-milk.ro/conferinta/live.html.  Transmisia va fi asigurată de postul de televiziune Agro TV,...

Azotul Amoniacal menținut la concentrații scăzute și în sezonul rece

Autor: Meat MIlkluni, 5 octombrie, 2015

Procesul aerob prin care compușii Azotului, în special Amoniacul, se oxidează transformându-se în Nitriți (N2O3), care ulterior în Nitrați (N2O5), se numește nitrificare. Bacterile responsabile cu transofrmarea compușilor Azotului în Nitriți fac parte din genul Nitrosomonae, iar transformarea Nitriților în Nitrați este posibilă doar prin intermediul bacteriilor din genul Nitrobacter.

logo microcat

Temperatura este un factor important în desfășurarea proceselor de reducere a Azotului Amoniacal, prin urmare scăderea temperaturii influențează simțitor viteza de nitrificare. Pentru a menține nitrificarea în parametrii optimi este nevoie de adaos de biotehnologii. Biotehnologiile au ca și scop principal îmbunătățirea procesului de nitrificare.

 

Microcat XNL este un biopreparat special conceput pentru îmbunătățirea procesului de nitrificare în condiții de temperaturi scăzute, condiții care încetinesc drastic activitatea microorganismelor.

 

Utilizat regulat, Microcat XNL menține stabilitatea microbiologică și menține concentrația de Azot Amoniacal sub limitele maxime admise la deversare.

Analiza sistemului de epurare, stabilirea graficului de dozare și consultanța, este gratuită pe toată perioada de aplicare.

Dr. Ing. Alin HAPCA

0748538844
contact@microcat.ro.

”Fomică?” – un nou brand de preparate românești lansat de Grupul de firme Safir
Autor: meatmilk  /   luni, 29 mai 2017

(Comunicat) Grupul de firme Safir, cu o experiență de peste 25 ani pe piața alimentară,lansează brandul de preparate și semi-preparate românești ”Fomică?”, lărgindu-și portofoliul de produse și păstrând entuziasmul și ritmul alert al evoluției, conform strategiei și direcțiilor de dezvoltare continuă.   Preparate...

Firma C Geangu Consulting a participat la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 29 mai 2017

Firma C Geangu Consulting a participat la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, care s-a desfășurat în zilele de 25, 26 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania a adus în atenția fermierilor prezenți la eveniment, soluții pentru valorificarea deșeurilor din ferma și transformarea...

Fondurile pentru apă și apă uzată, solicitate integral înainte de termenul limită
Autor: meatmilk  /   luni, 29 mai 2017

Fondurile nerambursabile alocate prin submăsura 7.2, componenta de apă/ apă uzată, zona non-montană, aferentă sesiunii anuale 2017, au fost epuizate ca urmare a solicitărilor de finanțare depuse la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).   De la deschiderea sesiunii în data de 28 martie 2017 și până în 24...

Alfredo Seafood a investit 350.000 de euro în gama de produse Gata de Gătit
Autor: meatmilk  /   luni, 29 mai 2017

Beneficiile produselor Gata de Gătit: diminuarea timpului de pregătire, menținerea îndelungată a prospețimii, creșterea perioadei de valabilitate;   Pregătirea acestei game de produse a început încă din 2013, când Alfredo Seafood a lansat peștele proaspăt, ambalat în atmosferă protectoare;   Din investiția...

Meat & Milk 2017 va fi transmisă LIVE!
Autor: meatmilk  /   marți, 23 mai 2017

În premieră, lucrările Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk vor fi transmise live, pe toată durata desfășurării lor. În acest fel, toți aceia care vor să se afle în contact cu evenimentul o pot face accesând  http://www.meat-milk.ro/conferinta/live.html.  Transmisia va fi asigurată de postul de televiziune Agro TV,...