Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Azotul Amoniacal menținut la concentrații scăzute și în sezonul rece

Autor: luni, 5 octombrie, 2015

Procesul aerob prin care compușii Azotului, în special Amoniacul, se oxidează transformându-se în Nitriți (N2O3), care ulterior în Nitrați (N2O5), se numește nitrificare. Bacterile responsabile cu transofrmarea compușilor Azotului în Nitriți fac parte din genul Nitrosomonae, iar transformarea Nitriților în Nitrați este posibilă doar prin intermediul bacteriilor din genul Nitrobacter.

logo microcat

Temperatura este un factor important în desfășurarea proceselor de reducere a Azotului Amoniacal, prin urmare scăderea temperaturii influențează simțitor viteza de nitrificare. Pentru a menține nitrificarea în parametrii optimi este nevoie de adaos de biotehnologii. Biotehnologiile au ca și scop principal îmbunătățirea procesului de nitrificare.

Microcat XNL este un biopreparat special conceput pentru îmbunătățirea procesului de nitrificare în condiții de temperaturi scăzute, condiții care încetinesc drastic activitatea microorganismelor.

Utilizat regulat, Microcat XNL menține stabilitatea microbiologică și menține concentrația de Azot Amoniacal sub limitele maxime admise la deversare.

Analiza sistemului de epurare, stabilirea graficului de dozare și consultanța, este gratuită pe toată perioada de aplicare.

Dr. Ing. Alin HAPCA

0748538844

contact@microcat.ro.

România participă la sondajul EFSA referitor la comunicarea incertitudinii științifice
Autor: meatmilk  /   joi, 23 februarie 2017

România participă la sondajul de opine lansat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) privind modul în care se comunică informațiile referitoare la siguranța alimentelor, intitulat, "Cum se comunică incertitudinea științifică? Ajutați-ne să explicăm mai bine!"   In acest sens, EFSA a lansat  un...

Bloomberg: Brexit-ul are caracter distructiv pentru UK
Autor: Nora Marin  /   joi, 23 februarie 2017

Potrivit Bloomberg, Brexit-ul constituie un punct de cotitură pentru viitorul Marii Britanii, spun economiştii. Deşi estimări diferite indică multiple posibilităţi pentru evoluţia Regatului Unit, concluzia comună este că situaţia economică a ţării este inferioară celei care ar fi fost posibilă prin păstrarea statutului de membru...

Azotul Amoniacal menținut la concentrații scăzute și în sezonul rece

Autor: Meat MIlkluni, 5 octombrie, 2015

Procesul aerob prin care compușii Azotului, în special Amoniacul, se oxidează transformându-se în Nitriți (N2O3), care ulterior în Nitrați (N2O5), se numește nitrificare. Bacterile responsabile cu transofrmarea compușilor Azotului în Nitriți fac parte din genul Nitrosomonae, iar transformarea Nitriților în Nitrați este posibilă doar prin intermediul bacteriilor din genul Nitrobacter.

logo microcat

Temperatura este un factor important în desfășurarea proceselor de reducere a Azotului Amoniacal, prin urmare scăderea temperaturii influențează simțitor viteza de nitrificare. Pentru a menține nitrificarea în parametrii optimi este nevoie de adaos de biotehnologii. Biotehnologiile au ca și scop principal îmbunătățirea procesului de nitrificare.

 

Microcat XNL este un biopreparat special conceput pentru îmbunătățirea procesului de nitrificare în condiții de temperaturi scăzute, condiții care încetinesc drastic activitatea microorganismelor.

 

Utilizat regulat, Microcat XNL menține stabilitatea microbiologică și menține concentrația de Azot Amoniacal sub limitele maxime admise la deversare.

Analiza sistemului de epurare, stabilirea graficului de dozare și consultanța, este gratuită pe toată perioada de aplicare.

Dr. Ing. Alin HAPCA

0748538844
contact@microcat.ro.

Caroli a introdus eticheta termosensibilă pentru Salamul Semenic EXTRA
Autor: meatmilk  /   joi, 23 februarie 2017

Caroli Foods Group introduce o premieră pe piața românească de mezeluri eticheta cu cadran termosensibil care indică temperatura optimă de păstrare a produsului (sub 8⁰C).    În contextul în care toate produsele alimentare trebuie transportate, depozitate și păstrate la o temperatură optimă, care este inscripționată pe...

GfK: Românilor le place la cumpărături
Autor: meatmilk  /   joi, 23 februarie 2017

Potrivit GfK, Est-europenilor le place să meargă la cumpărături. Acest lucru este cel mai pregnant în România, unde 9 din 10 cumpărători sunt de acord cu această afirmație. În Cehia, Slovacia și Austria, 7 din 10 consideră mersul la cumpărături plăcut, în vreme ce în Bulgaria doar jumătate dintre cumpărători afirmă același...

Rockwell Automation a lansat noi instrumente de analiză pe bază de cloud
Autor: meatmilk  /   joi, 23 februarie 2017

Activele și aparatele activate prin internetul obiectelor (Internet of Things) pot îmbunătăți operațiunile atunci când informația care contează este furnizată celor care o pot folosi cel mai bine. Cu toate acestea, constructorii de echipamente care au investit mult pentru construirea unor aparate inteligente, deseori nu se mai uită la...

România participă la sondajul EFSA referitor la comunicarea incertitudinii științifice
Autor: meatmilk  /   joi, 23 februarie 2017

România participă la sondajul de opine lansat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) privind modul în care se comunică informațiile referitoare la siguranța alimentelor, intitulat, "Cum se comunică incertitudinea științifică? Ajutați-ne să explicăm mai bine!"   In acest sens, EFSA a lansat  un...

Bloomberg: Brexit-ul are caracter distructiv pentru UK
Autor: Nora Marin  /   joi, 23 februarie 2017

Potrivit Bloomberg, Brexit-ul constituie un punct de cotitură pentru viitorul Marii Britanii, spun economiştii. Deşi estimări diferite indică multiple posibilităţi pentru evoluţia Regatului Unit, concluzia comună este că situaţia economică a ţării este inferioară celei care ar fi fost posibilă prin păstrarea statutului de membru...