Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Azotul Amoniacal menținut la concentrații scăzute și în sezonul rece

Autor: luni, 5 octombrie, 2015

Procesul aerob prin care compușii Azotului, în special Amoniacul, se oxidează transformându-se în Nitriți (N2O3), care ulterior în Nitrați (N2O5), se numește nitrificare. Bacterile responsabile cu transofrmarea compușilor Azotului în Nitriți fac parte din genul Nitrosomonae, iar transformarea Nitriților în Nitrați este posibilă doar prin intermediul bacteriilor din genul Nitrobacter.

logo microcat

Temperatura este un factor important în desfășurarea proceselor de reducere a Azotului Amoniacal, prin urmare scăderea temperaturii influențează simțitor viteza de nitrificare. Pentru a menține nitrificarea în parametrii optimi este nevoie de adaos de biotehnologii. Biotehnologiile au ca și scop principal îmbunătățirea procesului de nitrificare.

Microcat XNL este un biopreparat special conceput pentru îmbunătățirea procesului de nitrificare în condiții de temperaturi scăzute, condiții care încetinesc drastic activitatea microorganismelor.

Utilizat regulat, Microcat XNL menține stabilitatea microbiologică și menține concentrația de Azot Amoniacal sub limitele maxime admise la deversare.

Analiza sistemului de epurare, stabilirea graficului de dozare și consultanța, este gratuită pe toată perioada de aplicare.

Dr. Ing. Alin HAPCA

0748538844

contact@microcat.ro.

Sartorom va participa la Conferința Internațională Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 30 martie 2017

Compania Sartorom va participa la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment central pentru sectoarele de carne și lapte ale României, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai 2017 la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capita, Export-Elemente de eficiență într-un nou...

Președintele ANSVSA s-a întâlnit cu reprezentanții Smithfield Foods
Autor: meatmilk  /   joi, 30 martie 2017

La sediul ANSVSA, președintele Autorității, dr. Geronimo Brănescu, s-a întâlnit, la solicitarea președintelui Consiliului de Afaceri Americano – Român (American – Romanian Bussiness Council – AMRO), Eric Stewart, cu Mike Skahill, vicepreședinte - Afaceri Globale – Smithfield Foods și Bogdan Mihail, președinte al Smithfield Foods...

Azotul Amoniacal menținut la concentrații scăzute și în sezonul rece

Autor: Meat MIlkluni, 5 octombrie, 2015

Procesul aerob prin care compușii Azotului, în special Amoniacul, se oxidează transformându-se în Nitriți (N2O3), care ulterior în Nitrați (N2O5), se numește nitrificare. Bacterile responsabile cu transofrmarea compușilor Azotului în Nitriți fac parte din genul Nitrosomonae, iar transformarea Nitriților în Nitrați este posibilă doar prin intermediul bacteriilor din genul Nitrobacter.

logo microcat

Temperatura este un factor important în desfășurarea proceselor de reducere a Azotului Amoniacal, prin urmare scăderea temperaturii influențează simțitor viteza de nitrificare. Pentru a menține nitrificarea în parametrii optimi este nevoie de adaos de biotehnologii. Biotehnologiile au ca și scop principal îmbunătățirea procesului de nitrificare.

 

Microcat XNL este un biopreparat special conceput pentru îmbunătățirea procesului de nitrificare în condiții de temperaturi scăzute, condiții care încetinesc drastic activitatea microorganismelor.

 

Utilizat regulat, Microcat XNL menține stabilitatea microbiologică și menține concentrația de Azot Amoniacal sub limitele maxime admise la deversare.

Analiza sistemului de epurare, stabilirea graficului de dozare și consultanța, este gratuită pe toată perioada de aplicare.

Dr. Ing. Alin HAPCA

0748538844
contact@microcat.ro.

Chr. Hansen este Partener al Expo Conferinței Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 30 martie 2017

Liderul mondial în producția și furnizarea ingredientelor naturale pentru Industria alimentară, Chr. Hansen, este Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență...

Holland Dairy House a devenit Partener al Conferinței Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 30 martie 2017

Holland Dairy House a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, evenimentul urmând a se desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La manifestare, specialiști olandezi vor detalia Programul Holland Dairy House, de promovare a tehnologiilor menite să eficientizeze...

Doamna Viorica Dăncilă a confirmat participarea la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 30 martie 2017

Doamna Viorica Dăncilă, membră a Parlamentului European și Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a aceluiași forum, a confirmat participarea la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Conform...

Sartorom va participa la Conferința Internațională Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 30 martie 2017

Compania Sartorom va participa la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment central pentru sectoarele de carne și lapte ale României, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai 2017 la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capita, Export-Elemente de eficiență într-un nou...

Președintele ANSVSA s-a întâlnit cu reprezentanții Smithfield Foods
Autor: meatmilk  /   joi, 30 martie 2017

La sediul ANSVSA, președintele Autorității, dr. Geronimo Brănescu, s-a întâlnit, la solicitarea președintelui Consiliului de Afaceri Americano – Român (American – Romanian Bussiness Council – AMRO), Eric Stewart, cu Mike Skahill, vicepreședinte - Afaceri Globale – Smithfield Foods și Bogdan Mihail, președinte al Smithfield Foods...