Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Azotul Amoniacal menținut la concentrații scăzute și în sezonul rece

Autor: luni, 5 octombrie, 2015

Procesul aerob prin care compușii Azotului, în special Amoniacul, se oxidează transformându-se în Nitriți (N2O3), care ulterior în Nitrați (N2O5), se numește nitrificare. Bacterile responsabile cu transofrmarea compușilor Azotului în Nitriți fac parte din genul Nitrosomonae, iar transformarea Nitriților în Nitrați este posibilă doar prin intermediul bacteriilor din genul Nitrobacter.

logo microcat

Temperatura este un factor important în desfășurarea proceselor de reducere a Azotului Amoniacal, prin urmare scăderea temperaturii influențează simțitor viteza de nitrificare. Pentru a menține nitrificarea în parametrii optimi este nevoie de adaos de biotehnologii. Biotehnologiile au ca și scop principal îmbunătățirea procesului de nitrificare.

Microcat XNL este un biopreparat special conceput pentru îmbunătățirea procesului de nitrificare în condiții de temperaturi scăzute, condiții care încetinesc drastic activitatea microorganismelor.

Utilizat regulat, Microcat XNL menține stabilitatea microbiologică și menține concentrația de Azot Amoniacal sub limitele maxime admise la deversare.

Analiza sistemului de epurare, stabilirea graficului de dozare și consultanța, este gratuită pe toată perioada de aplicare.

Dr. Ing. Alin HAPCA

0748538844

contact@microcat.ro.

Tetra Pak face transferul la Industry 4.0
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 18 aprilie 2019

Tetra Pak a lansat o platformă conectată, transformând cutiile de lapte în ambalaje digitale, făcând astfel transferul la Industry 4.0. Mutarea vine după ce compania a efectuat studii pilot cu clienți din Spania, Rusia, Republica Dominicană și India, constantându-se o creștere a vânzărilor de 16%, printr-o simplă campanie de...

Memorandum româno-vietnamez în domeniile agriculturii și sanitar-veterinar
Autor: meatmilk  /   joi, 18 aprilie 2019

(Comunicat) Daniel Dumitru Botănoiu, secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, împreună cu Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, au semnat luni, 15 aprilie 2019, un Memorandum de Înțelegere cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al Republicii Socialiste...

Azotul Amoniacal menținut la concentrații scăzute și în sezonul rece

Autor: Meat MIlkluni, 5 octombrie, 2015

Procesul aerob prin care compușii Azotului, în special Amoniacul, se oxidează transformându-se în Nitriți (N2O3), care ulterior în Nitrați (N2O5), se numește nitrificare. Bacterile responsabile cu transofrmarea compușilor Azotului în Nitriți fac parte din genul Nitrosomonae, iar transformarea Nitriților în Nitrați este posibilă doar prin intermediul bacteriilor din genul Nitrobacter.

logo microcat

Temperatura este un factor important în desfășurarea proceselor de reducere a Azotului Amoniacal, prin urmare scăderea temperaturii influențează simțitor viteza de nitrificare. Pentru a menține nitrificarea în parametrii optimi este nevoie de adaos de biotehnologii. Biotehnologiile au ca și scop principal îmbunătățirea procesului de nitrificare.

 

Microcat XNL este un biopreparat special conceput pentru îmbunătățirea procesului de nitrificare în condiții de temperaturi scăzute, condiții care încetinesc drastic activitatea microorganismelor.

 

Utilizat regulat, Microcat XNL menține stabilitatea microbiologică și menține concentrația de Azot Amoniacal sub limitele maxime admise la deversare.

Analiza sistemului de epurare, stabilirea graficului de dozare și consultanța, este gratuită pe toată perioada de aplicare.

Dr. Ing. Alin HAPCA

0748538844
contact@microcat.ro.

ANSVSA: Organizarea punctelor temporare de sacrificare a mieilor
Autor: meatmilk  /   joi, 18 aprilie 2019

(Comunicat) În perioada Sărbătorilor Pascale Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor şi crescătorilor de animale prin autorizarea şi asigurarea personalului sanitar veterinar necesar funcţionării punctelor temporare de sacrificare.   Până...

Toți liderii pieței globale vor fi prezenți la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 18 aprilie 2019

(Comunicat) Companiile de vârf prezintă cele mai recente produse, la IFFA 2019, târgul numărul 1 în lume pentru industria cărnii, acolo unde se va pune accentul pe soluții pentru producția sigură, eficientă și economică a alimentelor din carne și carne. Furnizorii de toate dimensiunile prezintă un spectru larg de produse pentru...

Monitorizarea sănătății în fermele de păsări cu ajutorul inteligenței artificiale
Autor: Nora Marin  /   joi, 18 aprilie 2019

Tot mai multe companii folosesc cele mai performante tehnolgii, pentru a avea cele mai performante rezultate economice. Astfel, Cargill a investit în tehnologia de monitorizare de-a lungul lanțului său de aprovizionare, utilizând inteligența artificială (AI), pentru a detecta problemele de sănătate.   Într-un interviu exclusiv...

Tetra Pak face transferul la Industry 4.0
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 18 aprilie 2019

Tetra Pak a lansat o platformă conectată, transformând cutiile de lapte în ambalaje digitale, făcând astfel transferul la Industry 4.0. Mutarea vine după ce compania a efectuat studii pilot cu clienți din Spania, Rusia, Republica Dominicană și India, constantându-se o creștere a vânzărilor de 16%, printr-o simplă campanie de...

Memorandum româno-vietnamez în domeniile agriculturii și sanitar-veterinar
Autor: meatmilk  /   joi, 18 aprilie 2019

(Comunicat) Daniel Dumitru Botănoiu, secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, împreună cu Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, au semnat luni, 15 aprilie 2019, un Memorandum de Înțelegere cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al Republicii Socialiste...