Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

B-team consult and services srl ofera anticoroziv-protectie pentru industrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

B-Team Consult and Services SRL, companie specializata in oferirea de solutii in domeniul protectiilor anticorozive, energiei regenerabile si a curateniei profesionale, se bucura sa anunte lansarea noului site www.anticoroziv.eu.

Aparitia www.anticoroziv.eu s-a bazat pe o nevoie reala a ramurilor industriale de a garanta protejarea instalatiilor si a suprafetelor impotriva coroziunii, produsele oferite de B-Team Corrosion Protection reprezentand o componenta cheie in asigurarea rezistentei si durabilitatii acestora.

Descoperiti pe www.anticoroziv.eu o gama completa de produse, de la cauciucuri si rasini sintetice, la vopsele si componente din plastic, special proiectate si dezvoltate pentru a asigura protectia anticoroziva industriala in cele mai agresive conditii termice si chimice.

Alaturi de materialele oferite, site-ul va ofera posibilitatea de a intra in contact cu o echipa de specialisti, pregatiti sa va ofere consultanta si sa aleaga impreuna cu dumneavoastra solutiile tehnice si produsele care se potrivesc cel mai bine cerintelor proiectelor derulate.

Evaluarea proiectului, asistenta in toate etapele procesului, suportul tehnic complet, testarea materialelor, sunt toate incluse in serviciile pe care B-Team Corrosion Protection le pune la dispozitia tuturor ramurilor industriale.

Despre B-Team Corrosion Protection

B-Team Corrosion Protection, divizie a companiei B-Team Consult and Services SRL, ofera servicii complete specializate in protectia anticoroziva, pentru toate domeniile industriale.

Experienta acumulata in domeniul protectiei anticorozive asigura oferirea celor mai eficiente solutii tehnice si produse premium, adaptate necesitatilor fiecarui client.
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Florina Tudor
Asistent Marketing
Tel: (+4) 021 205 30 20 (+4) 0744 431 991 florina.tudor@bteam.ro
www.anticoroziv.eu

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...