Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

B-team consult and services srl ofera anticoroziv-protectie pentru industrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

B-Team Consult and Services SRL, companie specializata in oferirea de solutii in domeniul protectiilor anticorozive, energiei regenerabile si a curateniei profesionale, se bucura sa anunte lansarea noului site www.anticoroziv.eu.

Aparitia www.anticoroziv.eu s-a bazat pe o nevoie reala a ramurilor industriale de a garanta protejarea instalatiilor si a suprafetelor impotriva coroziunii, produsele oferite de B-Team Corrosion Protection reprezentand o componenta cheie in asigurarea rezistentei si durabilitatii acestora.

Descoperiti pe www.anticoroziv.eu o gama completa de produse, de la cauciucuri si rasini sintetice, la vopsele si componente din plastic, special proiectate si dezvoltate pentru a asigura protectia anticoroziva industriala in cele mai agresive conditii termice si chimice.

Alaturi de materialele oferite, site-ul va ofera posibilitatea de a intra in contact cu o echipa de specialisti, pregatiti sa va ofere consultanta si sa aleaga impreuna cu dumneavoastra solutiile tehnice si produsele care se potrivesc cel mai bine cerintelor proiectelor derulate.

Evaluarea proiectului, asistenta in toate etapele procesului, suportul tehnic complet, testarea materialelor, sunt toate incluse in serviciile pe care B-Team Corrosion Protection le pune la dispozitia tuturor ramurilor industriale.

Despre B-Team Corrosion Protection

B-Team Corrosion Protection, divizie a companiei B-Team Consult and Services SRL, ofera servicii complete specializate in protectia anticoroziva, pentru toate domeniile industriale.

Experienta acumulata in domeniul protectiei anticorozive asigura oferirea celor mai eficiente solutii tehnice si produse premium, adaptate necesitatilor fiecarui client.
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Florina Tudor
Asistent Marketing
Tel: (+4) 021 205 30 20 (+4) 0744 431 991 florina.tudor@bteam.ro
www.anticoroziv.eu

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...