Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

B-team consult and services srl ofera anticoroziv-protectie pentru industrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

B-Team Consult and Services SRL, companie specializata in oferirea de solutii in domeniul protectiilor anticorozive, energiei regenerabile si a curateniei profesionale, se bucura sa anunte lansarea noului site www.anticoroziv.eu.

Aparitia www.anticoroziv.eu s-a bazat pe o nevoie reala a ramurilor industriale de a garanta protejarea instalatiilor si a suprafetelor impotriva coroziunii, produsele oferite de B-Team Corrosion Protection reprezentand o componenta cheie in asigurarea rezistentei si durabilitatii acestora.

Descoperiti pe www.anticoroziv.eu o gama completa de produse, de la cauciucuri si rasini sintetice, la vopsele si componente din plastic, special proiectate si dezvoltate pentru a asigura protectia anticoroziva industriala in cele mai agresive conditii termice si chimice.

Alaturi de materialele oferite, site-ul va ofera posibilitatea de a intra in contact cu o echipa de specialisti, pregatiti sa va ofere consultanta si sa aleaga impreuna cu dumneavoastra solutiile tehnice si produsele care se potrivesc cel mai bine cerintelor proiectelor derulate.

Evaluarea proiectului, asistenta in toate etapele procesului, suportul tehnic complet, testarea materialelor, sunt toate incluse in serviciile pe care B-Team Corrosion Protection le pune la dispozitia tuturor ramurilor industriale.

Despre B-Team Corrosion Protection

B-Team Corrosion Protection, divizie a companiei B-Team Consult and Services SRL, ofera servicii complete specializate in protectia anticoroziva, pentru toate domeniile industriale.

Experienta acumulata in domeniul protectiei anticorozive asigura oferirea celor mai eficiente solutii tehnice si produse premium, adaptate necesitatilor fiecarui client.
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Florina Tudor
Asistent Marketing
Tel: (+4) 021 205 30 20 (+4) 0744 431 991 florina.tudor@bteam.ro
www.anticoroziv.eu

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...