Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bacau: amenzi pentru comerciantii de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, circa o suta de kilograme de carne de porc si 70 kilograme carne de vita au fost retrase de la vinzare, de catre inspectorii sanitar veterinari bacauani pe motiv ca operatorii economici nu au putut prezenta acte de provenienta a marfurilor.

Ultimele doua zile premergatoare Sarbatorii Pastelui ortodox au insemnat pentru 34 de agenti economici din judet controale amanuntite din partea echipelor Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bacau.

In urma verificarilor, cele din urma au depistat abateri substantiale de la legislatia in vigoare, precum nerespectarea cerintelor de igiena in spatiile de lucru, lipsa documentelor de inregistrare pentru desfasurarea activitatii de catre comercianti sau lipsa documentelor privind produsele puse in vinzare.

Pentru deficientele constatate s-au aplicat cinci sanctiuni in valoare de 4.400 lei si doua avertismente. De asemenea, s-a dispus suspendarea activitatii la o unitate ca urmare a constatarii lipsei conditiilor de igiena. De asemenea s-au pus sub sechestru sanitar-veterinar cantitatea de 100 kg carne de porc si 70 kg carne vita,a spus dr. Gheorghita Vlad, purtator de cuvint DSVSA Bacau, citat de Ziarul de Bacau.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....