Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bacteria mrsa bantuie fermele din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fundatia pentru alimente si agricultura, Soil Association a facut apel la guvernul britanic sa investigheze cazurile de infestare cu bacteria MRSA gasita in fermele de animale din UK, precum si folosirea exagerata a antibioticelor la animale, scrie globalmeatnews.com.

Consultantul Soil Association, Richard Young a confirmat existenta MRSA si folosirea antibioticelor in ferme, in urma constatarilor facute de medicul veterinar James Marsen.

Comentariile au subliniat importanta folosirii responsabile a antibioticelor in ferme, precum si nevoia de supravehere pentru a preveni raspandirea bacteriei MRSA. Declaratiile au fost un raspuns la un raport al Soil Association referitor la ultima cercetare despre MRSA, care dezvaluie ca bacteria ST398 a fost gasita in fermele din Marea Britanie.

Dupa cum a declarat Marsen, raspandirea bacteriei MRSA trebuie monitorizata.

Cu toate acestea, Young a declarat:Am fost clari cand am spus ca aceasta a fost prima si singura detectie a bacteriei la o ferma din UK.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...