Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bacteria mrsa bantuie fermele din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fundatia pentru alimente si agricultura, Soil Association a facut apel la guvernul britanic sa investigheze cazurile de infestare cu bacteria MRSA gasita in fermele de animale din UK, precum si folosirea exagerata a antibioticelor la animale, scrie globalmeatnews.com.

Consultantul Soil Association, Richard Young a confirmat existenta MRSA si folosirea antibioticelor in ferme, in urma constatarilor facute de medicul veterinar James Marsen.

Comentariile au subliniat importanta folosirii responsabile a antibioticelor in ferme, precum si nevoia de supravehere pentru a preveni raspandirea bacteriei MRSA. Declaratiile au fost un raspuns la un raport al Soil Association referitor la ultima cercetare despre MRSA, care dezvaluie ca bacteria ST398 a fost gasita in fermele din Marea Britanie.

Dupa cum a declarat Marsen, raspandirea bacteriei MRSA trebuie monitorizata.

Cu toate acestea, Young a declarat:Am fost clari cand am spus ca aceasta a fost prima si singura detectie a bacteriei la o ferma din UK.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...