Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bacteria mrsa bantuie fermele din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fundatia pentru alimente si agricultura, Soil Association a facut apel la guvernul britanic sa investigheze cazurile de infestare cu bacteria MRSA gasita in fermele de animale din UK, precum si folosirea exagerata a antibioticelor la animale, scrie globalmeatnews.com.

Consultantul Soil Association, Richard Young a confirmat existenta MRSA si folosirea antibioticelor in ferme, in urma constatarilor facute de medicul veterinar James Marsen.

Comentariile au subliniat importanta folosirii responsabile a antibioticelor in ferme, precum si nevoia de supravehere pentru a preveni raspandirea bacteriei MRSA. Declaratiile au fost un raspuns la un raport al Soil Association referitor la ultima cercetare despre MRSA, care dezvaluie ca bacteria ST398 a fost gasita in fermele din Marea Britanie.

Dupa cum a declarat Marsen, raspandirea bacteriei MRSA trebuie monitorizata.

Cu toate acestea, Young a declarat:Am fost clari cand am spus ca aceasta a fost prima si singura detectie a bacteriei la o ferma din UK.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...