Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bacteria mrsa bantuie fermele din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fundatia pentru alimente si agricultura, Soil Association a facut apel la guvernul britanic sa investigheze cazurile de infestare cu bacteria MRSA gasita in fermele de animale din UK, precum si folosirea exagerata a antibioticelor la animale, scrie globalmeatnews.com.

Consultantul Soil Association, Richard Young a confirmat existenta MRSA si folosirea antibioticelor in ferme, in urma constatarilor facute de medicul veterinar James Marsen.

Comentariile au subliniat importanta folosirii responsabile a antibioticelor in ferme, precum si nevoia de supravehere pentru a preveni raspandirea bacteriei MRSA. Declaratiile au fost un raspuns la un raport al Soil Association referitor la ultima cercetare despre MRSA, care dezvaluie ca bacteria ST398 a fost gasita in fermele din Marea Britanie.

Dupa cum a declarat Marsen, raspandirea bacteriei MRSA trebuie monitorizata.

Cu toate acestea, Young a declarat:Am fost clari cand am spus ca aceasta a fost prima si singura detectie a bacteriei la o ferma din UK.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...