Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Banat Agralim prezintă proiectul „Made in Banat”

Autor: Meat MIlkluni, 2 iunie, 2014

La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara se desfășoară tradiţionalul târg de agricultură, industrie alimentară şi zootehnie Banat Agralim.

Evenimentul aduce în prim plan proiectul „Made in Banat”. În cadrul acestuia, într-un pavilion comun sunt prezentate 20 de firme sârbeşti din Banatul istoric, respective din zonele Kikinda, Pancevo, Zrenjanin, precum și româneşti.Acestea au adus la Banat Agralim produse tradiționale care aspiră la obţinerea mărcii „Made in Banat”. Proiectul este finanțat cu fonduri disponibile printr-un program de cooperare transfrontalieră România-Serbia.

Expozanții de pe cei peste 3.000 de metri pătrați, cât este suprafața alocată de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara pentru buna desfășurare a Banat Agralim au atras numeroși vizitatori, fie că vorbim de agricultori cu experiență sau simpli curioși, dornici să admire animalele domestice și utilajele expuse sau să deguste produsele tradiționale „Made in Banat”. (stiriagricole.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...