Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Băncile au pus sechestru pe Spak

Autor: Meat MIlkmiercuri, 23 aprilie, 2014

Au trecut trei ani de cand Constantin Spak se sinucidea, lasand in urma datorii de peste doua milioane de euro. Intre timp, bancile au pus sechestru pe fabricile de mezeluri.

In anul 2011, vestea ca omul de afaceri Constantin Spak s-a sinucis, infigandu-si de trei ori cutitul in inima, a socat o tara intreaga, informeaza cotidianul Cancan.

Pe atunci, apropiatii marturiseau ca socrul Andreei Antonescu a recurs la acest gest extrem din cauza datoriilor pe care le avea la banci si pe care nu reusea sa le mai achite. Intre timp, averea familiei a fost preluata de cei doi fii ai lui Constantin, Traian si Iulius. In ciuda tuturor eforturilor acestora de a redresa situatia si de a evita un posibil faliment, totul s-a dovedit a fi zadarnic.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...