Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bara levente hugo, manager al supremia grup premiat la gala forbes romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gala „Forbes 500” si-a desemnat castigatorii, luni 31 octombrie 2011. De asemenea, a fost premiat si unul din oamenii de afaceri care si-au facut debutul in clasamentul Forbes anul acesta.

Premiul sectiunii DINAMISM a fost adjudecat de catre Bara Levente Hugo, general manager al companiei Supremia Grup.

La aceeasi sectiune au mai fost nominalizati:

Constantin Toma – Anul trecut, afacerile lui Constantin Toma au crescut cu 35% fata de anul anterior. Antreprenorul (ocupa locul 114 in clasamentul celor mai bogati romani) detine un holding industrial cu venituri de 200 de milioane de euro.

Dragos si Adrian Paval – Fratii Paval, proprietarii retelei de bricolaj Dedeman au reusit sa-si dubleze afacerile in doi ani si jumatate. Compania celor doi antreprenori (locul 11 in Forbes 500 Miliardari) se apropie de 400 de milioane de euro.

Bara Levente Hugo, a inaugurat in ianuarie 2011, la Alba Iulia cea mai mare fabrica de condimente din sud-estul Europei. Omul de afaceri (locul 324 in Forbes 500 Miliardari cu o avere estimata la 13-14 milioane de euro) si-a propus ca pana in 2015 sa intre in top zece producatori din Europa.

Compania Supremia Grup din Alba Iulia, infiintata in anul 2000 cu capital 100 % romanesc este lider al pietei de ingrediente alimentare din Romania si a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 24 milioane euro.

Mai multe informatii despre compania Supremia Grup pe www.supremia.ro.

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...