Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bara levente hugo, manager al supremia grup premiat la gala forbes romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gala „Forbes 500” si-a desemnat castigatorii, luni 31 octombrie 2011. De asemenea, a fost premiat si unul din oamenii de afaceri care si-au facut debutul in clasamentul Forbes anul acesta.

Premiul sectiunii DINAMISM a fost adjudecat de catre Bara Levente Hugo, general manager al companiei Supremia Grup.

La aceeasi sectiune au mai fost nominalizati:

Constantin Toma – Anul trecut, afacerile lui Constantin Toma au crescut cu 35% fata de anul anterior. Antreprenorul (ocupa locul 114 in clasamentul celor mai bogati romani) detine un holding industrial cu venituri de 200 de milioane de euro.

Dragos si Adrian Paval – Fratii Paval, proprietarii retelei de bricolaj Dedeman au reusit sa-si dubleze afacerile in doi ani si jumatate. Compania celor doi antreprenori (locul 11 in Forbes 500 Miliardari) se apropie de 400 de milioane de euro.

Bara Levente Hugo, a inaugurat in ianuarie 2011, la Alba Iulia cea mai mare fabrica de condimente din sud-estul Europei. Omul de afaceri (locul 324 in Forbes 500 Miliardari cu o avere estimata la 13-14 milioane de euro) si-a propus ca pana in 2015 sa intre in top zece producatori din Europa.

Compania Supremia Grup din Alba Iulia, infiintata in anul 2000 cu capital 100 % romanesc este lider al pietei de ingrediente alimentare din Romania si a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 24 milioane euro.

Mai multe informatii despre compania Supremia Grup pe www.supremia.ro.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...