Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Baroncini își va prezenta tehnologiile la Movie Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkmiercuri, 8 mai, 2019

Compania italiană Baroncini va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, urmând să își prezinte tehnologiile în cadrul secțiunii Movie Meat.Milk.

 

Istoria Baroncini incepe în nordul Italiei, in anul 1947 cand  doi prieteni pe nume Baroncini Edmondo si Utignani Giuseppe au înfiintat firma BARONCINI.

Traditia a fost continuata din  tatå în fiu prin implementare in politica firmei a obiceiului de a oferi clientilor un serviciu complet, de la proiectarea instalatiilor, echipamentelor si a sistemelor de abatorizare, construirea, implememnetarea si culminind cu instruirea personalului si service.

In esenta va oferim gama completa de echipamente pentru abator incepand cu linii de transare de baza si mergand pana la abatoare complet automatizate cu fluxuri tehnologice conform ultimilor standarde de calitate si a normelor sanitar veterinare cele mai exigente. In acesti 70 de ani de experientå, BARONCINI a proiectat, construit si realizat sute de abatoare în Italia si în alte tåri.

Anul 2003 este un punct de referinta in istoria BARONCINI prin infintarea Baroncini Est cu sediul în Bucuresti, cu scopul declarat de a oferi asistentå tehnicå, asistentå comercialå si service pentru toate echipamentele furnizate, in majoritate covarsitoare de origine si productie italianå.

Aståzi, BARONCINI proiecteazå, furnizeazå, monteazå si oferå asistentå tehnicå pentru sectii de transare si echipamente de abatorizare pentru porcine, bovine si ovine, atât de tip traditional cât si sisteme de transare verticalå oferind o gama completa de carlige, fierastraie abatorizare, asomatoare, abatoare modulare.

Toate instalatiile sunt realizate conform solicitårilor clientilor si tinând cont de normele sanitar-veterinare si de transabilitate.  Se pleacå de la o maså simplå de transare si se ajunge pânå la sectia completå, cu sistem de transport navete, spålare automatå, transport oase si gråsimi, alimentare automatå a masinilor de ambalat, indiferent de marca acestora.

Pentru a oferi un serviciu suplimentar clientilor nostri, am adåugat la gama noastrå de produse o serie de echipamente si accesorii: protectii pentru pereti si usi, statii de epurare biologicå, echipamente pentru igienizare, dulapuri si alte dotåri pentru vestiare, sifoane si rigole, echipamente de lucru.

Societåtilor agricole sau agro-turistice (unde se abatorizeazå mai putin de 10.000 capete/an), care necesitå o abatorizare cu o capacitate de câteva unitå¡i zilnic sau såptåmânal de påsåri, iepuri, ovine sau porcine crescute în interiorul unitå¡ii, le recomandåm abatoarele modulare tip container. Aceste abatoare se vor utiliza direct în punctele fixe amenajate în interiorul societåtilor.

C.C. a câștigat definitiv procesul cu Parmalat România
Autor: meatmilk  /   luni, 24 iunie 2019

(Comunicat) Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a confirmat definitiv încălcarea Legii concurenței de către Parmalat România SA prin participarea la o înțelegere anticoncurențială având ca obiect înțelegeri pentru fixarea prețurilor între retaileri și furnizorii acestora și a menținut amenda aplicată companiei, în...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna mai 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 iunie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna mai 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...