Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Baroncini: Tradiþie ºi înaltã tehnologie

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

În anul 1947, în nordul Italiei, doi prieteni pe nume Baroncini Edmondo ºi Utignani Giuseppe au înfiinþat firma Baroncini. Din tatã în fiu, s-a transmis politica firmei de a oferi clienþilor un serviciu complet, de la proiectarea instalaþiilor pânã la instruirea personalului ºi service. În aceºti 60 de ani de experienþã, Baroncini a realizat sute de abatoare în Italia ºi în alte þãri ale lumii.

România beneficiazã de experienþa Baroncini din 2003, când s-a înfiinþat Baroncini Est, cu sediul în Bucureºti, având ca scop oferirea de asistenþã tehnicã, asistenþã comercialã ºi service pentru toate echipamentele furnizate, marea majoritate de origine italianã.

Astãzi, Baroncini Est proiecteazã, furnizeazã, monteazã ºi oferã asistenþã tehnicã pentru secþii de tranºare porcine, bovine ºi ovine, atât de tip tradiþional, cât ºi sisteme de tranºare verticalã. Toate instalaþiile sunt realizate conform solicitãrilor clienþilor ºi þinând cont de normele sanitar-veterinare ºi de trasabilitate. Se pleacã de la o masã simplã de tranºare ºi se ajunge pânã la secþia completã, cu sistem de transport navete, spãlare automatã, transport oase ºi grãsimi ºi alimentare automatã a maºinilor de ambalat, indiferent de marca acestora.

Pentru a oferi un serviciu suplimentar clienþilor sãi, Baroncini a adãugat la gama de produse a companiei o serie de echipamente ºi accesorii: protecþii pentru pereþi ºi uºi, staþii de epurare biologicã, echipamente pentru igienizare, dulapuri ºi alte dotãri pentru vestiare, sifoane ºi rigole, echipamente de lucru.

Tel: +40-21-335.68.59 – office@baroncini.ro
www.baroncini.ro

Prelucrarea cărnii cu ajutorul tehnolgiei HPP
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 11 ianuarie 2018

Adoptarea la nivel mondial a tehnologiei de procesare a cărnii la presiune înaltă (HPP), se află într-o creștere semnificativă, datorită avantajelor de siguranță alimentară și de creșere a duratei de depozitare, precum și pentru a satisface cererile consumatorilor pentru alimente naturale, fără conservanți.   Siguranța...

Tetra Pak: Nouă formulă de calcul a dispersiei pulberilor în lactate
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Ce proprietăți ar trebui să aibe pulberile alimentare care trebuie dizolvate rapid și eficient într-un lichid și cum poate fi anticipat procesul? Acestea sunt aspecte de importanță majoră pentru mii de producători din întreaga lume, pentru care procesele mai eficiente pot aduce beneficii mari în ceea ce privește calitatea produselor,...