Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Baroncini: Tradiþie ºi înaltã tehnologie

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

În anul 1947, în nordul Italiei, doi prieteni pe nume Baroncini Edmondo ºi Utignani Giuseppe au înfiinþat firma Baroncini. Din tatã în fiu, s-a transmis politica firmei de a oferi clienþilor un serviciu complet, de la proiectarea instalaþiilor pânã la instruirea personalului ºi service. În aceºti 60 de ani de experienþã, Baroncini a realizat sute de abatoare în Italia ºi în alte þãri ale lumii.

România beneficiazã de experienþa Baroncini din 2003, când s-a înfiinþat Baroncini Est, cu sediul în Bucureºti, având ca scop oferirea de asistenþã tehnicã, asistenþã comercialã ºi service pentru toate echipamentele furnizate, marea majoritate de origine italianã.

Astãzi, Baroncini Est proiecteazã, furnizeazã, monteazã ºi oferã asistenþã tehnicã pentru secþii de tranºare porcine, bovine ºi ovine, atât de tip tradiþional, cât ºi sisteme de tranºare verticalã. Toate instalaþiile sunt realizate conform solicitãrilor clienþilor ºi þinând cont de normele sanitar-veterinare ºi de trasabilitate. Se pleacã de la o masã simplã de tranºare ºi se ajunge pânã la secþia completã, cu sistem de transport navete, spãlare automatã, transport oase ºi grãsimi ºi alimentare automatã a maºinilor de ambalat, indiferent de marca acestora.

Pentru a oferi un serviciu suplimentar clienþilor sãi, Baroncini a adãugat la gama de produse a companiei o serie de echipamente ºi accesorii: protecþii pentru pereþi ºi uºi, staþii de epurare biologicã, echipamente pentru igienizare, dulapuri ºi alte dotãri pentru vestiare, sifoane ºi rigole, echipamente de lucru.

Tel: +40-21-335.68.59 – office@baroncini.ro
www.baroncini.ro

Baroncini, succes garantat la Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, prezența companiei Baroncini la târgul indagra reprezintă un succes garantat, standulul fiind vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.   La fel ca anul trecut sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor...

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...