Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Baroncini: Tradiþie ºi înaltã tehnologie

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

În anul 1947, în nordul Italiei, doi prieteni pe nume Baroncini Edmondo ºi Utignani Giuseppe au înfiinþat firma Baroncini. Din tatã în fiu, s-a transmis politica firmei de a oferi clienþilor un serviciu complet, de la proiectarea instalaþiilor pânã la instruirea personalului ºi service. În aceºti 60 de ani de experienþã, Baroncini a realizat sute de abatoare în Italia ºi în alte þãri ale lumii.

România beneficiazã de experienþa Baroncini din 2003, când s-a înfiinþat Baroncini Est, cu sediul în Bucureºti, având ca scop oferirea de asistenþã tehnicã, asistenþã comercialã ºi service pentru toate echipamentele furnizate, marea majoritate de origine italianã.

Astãzi, Baroncini Est proiecteazã, furnizeazã, monteazã ºi oferã asistenþã tehnicã pentru secþii de tranºare porcine, bovine ºi ovine, atât de tip tradiþional, cât ºi sisteme de tranºare verticalã. Toate instalaþiile sunt realizate conform solicitãrilor clienþilor ºi þinând cont de normele sanitar-veterinare ºi de trasabilitate. Se pleacã de la o masã simplã de tranºare ºi se ajunge pânã la secþia completã, cu sistem de transport navete, spãlare automatã, transport oase ºi grãsimi ºi alimentare automatã a maºinilor de ambalat, indiferent de marca acestora.

Pentru a oferi un serviciu suplimentar clienþilor sãi, Baroncini a adãugat la gama de produse a companiei o serie de echipamente ºi accesorii: protecþii pentru pereþi ºi uºi, staþii de epurare biologicã, echipamente pentru igienizare, dulapuri ºi alte dotãri pentru vestiare, sifoane ºi rigole, echipamente de lucru.

Tel: +40-21-335.68.59 – office@baroncini.ro
www.baroncini.ro

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...

Spre o nouă eră a lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată anunțat doar ca parte a unei diete echilibrate, utilizarea laptelui în unele categorii a fost în declin, în ultimele două decenii, în special în piețele în care s-au adus cele mai importante acuze, în cea mai mare parte a lor, nefondate:...