Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Baroncini: Tradiþie ºi înaltã tehnologie

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

În anul 1947, în nordul Italiei, doi prieteni pe nume Baroncini Edmondo ºi Utignani Giuseppe au înfiinþat firma Baroncini. Din tatã în fiu, s-a transmis politica firmei de a oferi clienþilor un serviciu complet, de la proiectarea instalaþiilor pânã la instruirea personalului ºi service. În aceºti 60 de ani de experienþã, Baroncini a realizat sute de abatoare în Italia ºi în alte þãri ale lumii.

România beneficiazã de experienþa Baroncini din 2003, când s-a înfiinþat Baroncini Est, cu sediul în Bucureºti, având ca scop oferirea de asistenþã tehnicã, asistenþã comercialã ºi service pentru toate echipamentele furnizate, marea majoritate de origine italianã.

Astãzi, Baroncini Est proiecteazã, furnizeazã, monteazã ºi oferã asistenþã tehnicã pentru secþii de tranºare porcine, bovine ºi ovine, atât de tip tradiþional, cât ºi sisteme de tranºare verticalã. Toate instalaþiile sunt realizate conform solicitãrilor clienþilor ºi þinând cont de normele sanitar-veterinare ºi de trasabilitate. Se pleacã de la o masã simplã de tranºare ºi se ajunge pânã la secþia completã, cu sistem de transport navete, spãlare automatã, transport oase ºi grãsimi ºi alimentare automatã a maºinilor de ambalat, indiferent de marca acestora.

Pentru a oferi un serviciu suplimentar clienþilor sãi, Baroncini a adãugat la gama de produse a companiei o serie de echipamente ºi accesorii: protecþii pentru pereþi ºi uºi, staþii de epurare biologicã, echipamente pentru igienizare, dulapuri ºi alte dotãri pentru vestiare, sifoane ºi rigole, echipamente de lucru.

Tel: +40-21-335.68.59 – office@baroncini.ro
www.baroncini.ro

Comagrimpex B & B a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 februarie 2018

Unul dintre cei mai prestigioși furnizori de tehnologie pentru industria de procesare a laptelui și pentru industria românească a băuturilor, în general, Comagrimpex B & B, partener al firmei Della Toffola Group din Italia, a devenit Patrener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, evenimentul central al anului 2018 care se va...

Celule de afumare pentru unități de procesare mici și medii
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 25 ianuarie 2018

Produsele din carne, afumate, sunt un deliciu pentru orice consumator dar și un motor de creștere al afacerii pentru procesatori. În această ediție, pentru exemplificare, am ca exemplificare câteva celule de afumare destinate procesatorilor mici și medii.   Celulă verticală de afumare Weston 30   Weston 30 este un...