Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Baroncini vă urează Crăciun Fericit și un Nou An prosper!

Autor: meatmilkmarți, 17 decembrie, 2019

Dragi clienti si prieteni,

 

S-au implinit 16 ani de cand “Baroncini” a deschis societatea din Romania. Saisprezece ani de colaborare, implicand tehnologia noastra in sprijinul viitorului afacerilor si societatilor Dvs.

 

Si, pentru ca noi credem in viitor, si anul aceasta am sustinut asociatia italiana Associazione Bubulina, care se ocupa cu sprijinirea copiilor romani cu patologii onco-hematologice, pentru a obtine tratamentele necesare.

 

Sunt circa saptezeci de copii romani care au avut posibilitatea de a merge in Italia pentru tratamente si multi dintre ei s-au intors vindecati.

 

Si impreuna cu ei, va transmitem cele mai calde urari si va dorim un Craciun Fericit si un Nou An prosper !

 

 DONATII : IBAN IT03L0312723800000000001742

Contacte +4 0722195284 info@associazionebubulina.org

 

 

 

 

 

Campanie de rebranding a companiei Elit
Autor: meatmilk  /   luni, 9 decembrie 2019

”La Elit nu se schimbă nimic! Doar eticheta!” Rebranding de succes al producătorului ardelean de mezeluri inclus în top 10 companii din județul Alba   Pentru Elit, una dintre cele mai importante companii producătoare de mezeluri din România, cu o experiență de peste 16 ani în acest domeniu, 2019 a însemnat în primul...

Stâna Turistică-Sergiana, o poveste despre Tradiţii şi Bunătăţuri
Autor: meatmilk  /   luni, 2 decembrie 2019

După multă vreme, oaspeţi au trecut din nou pragul Stânii Turistice din Poiana Braşov. Din Tindă, până în Casa Mare, ba şi în Grădină, locul i-a întâmpinat purtându-i parcă prin poveşti ţesute de mocani în ceasuri de veghe lângă turmă, ori lângă vetrele care-i adunau pe sară. Iar de atunci, la Stână, zilele sunt de...