Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Băsescu: ANAF, OPC și ANSVSA sunt suprapolitizate

Autor: Meat MIlkmarți, 18 martie, 2014

Președintele Traian Băsescu a afirmat luni că SRI a fost implicat în scandalul privind evaziunea la carne deoarece OPC, ANAF, și ANSVSA sunt instituții suprapolitizate.

„Vedeți ce s-a întâmplat cu marele scandal cu evaziunea fiscală la carne de porc, mai anul trecut a fost cu carnea de pui. Eu vă pot spune că în 2011 am sesizat faptul că trebuie să încadrăm evaziunea fiscală la riscuri la siguranța națională. Nu numai că nu se duc banii la buget, dar faptul că nu se duc banii la bugetul de stat te face să nu poți finanța sănătatea, educația, zone extrem de importante, dacă vreți Ministerul Apărării și așa mai departe — zone extrem de importante ale societății.

De ce a fost nevoie să intri în CSAT, să spui că este amenințare la securitatea națională, să implici un serviciu de informații? De ce? Fiindcă ANAF, suprapolitizat, nu-și face treaba nici acum, pentru că OPC suprapolitizat nu-și face treaba nici acum, pentru că ANSV suprapolitizat nu-și face treaba nici acum.

Adică, ce se întâmplă la instituțiile acestea, se schimbă guvernele, se pune la vârful lor un om cu obligații politice și pe urmă se continuă drama la nivelul județelor unde tot clienți politici pui — și la OPC, și la ANSV, și la ANAF și peste tot”, a spus Preşedintele la Adevărul Live.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...