Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Basescu: in insula mare a brailei se face agricultura performanta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, in pofida campaniei de presa in care au fost lansate acuzatii privind ilegalitati cu terenuri in Insula Mare a Brailei, a constatat ca acolo se face agricultura performanta. „Poate ca ilegalitatea e ca se face agricultura performanta”, a apreciat Basescu. Seful statului a spus ca, in consecinta, s-a documentat, afland ca aici era „parloaga”, o „zona neagra”, cu utilaje neperformante.

El a afirmat ca, ajuns acum in zona, a constatat ca in Insula Mare a Brailei se face agricultura performanta si a apreciat ca „ar trebui mai bine prezentat” tarii ce se intampla acolo.
„Am intrebat unde ma duc, ca nu cumva sa devin girant al ilegalitatilor despre care se scria in presa. E, as vrea sa devin girant a ceea ce se intampla in Insula Mare a Brailei”, a adaugat seful statului.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...