Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Basescu: in insula mare a brailei se face agricultura performanta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, in pofida campaniei de presa in care au fost lansate acuzatii privind ilegalitati cu terenuri in Insula Mare a Brailei, a constatat ca acolo se face agricultura performanta. „Poate ca ilegalitatea e ca se face agricultura performanta”, a apreciat Basescu. Seful statului a spus ca, in consecinta, s-a documentat, afland ca aici era „parloaga”, o „zona neagra”, cu utilaje neperformante.

El a afirmat ca, ajuns acum in zona, a constatat ca in Insula Mare a Brailei se face agricultura performanta si a apreciat ca „ar trebui mai bine prezentat” tarii ce se intampla acolo.
„Am intrebat unde ma duc, ca nu cumva sa devin girant al ilegalitatilor despre care se scria in presa. E, as vrea sa devin girant a ceea ce se intampla in Insula Mare a Brailei”, a adaugat seful statului.

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...