Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Basescu: in insula mare a brailei se face agricultura performanta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, in pofida campaniei de presa in care au fost lansate acuzatii privind ilegalitati cu terenuri in Insula Mare a Brailei, a constatat ca acolo se face agricultura performanta. „Poate ca ilegalitatea e ca se face agricultura performanta”, a apreciat Basescu. Seful statului a spus ca, in consecinta, s-a documentat, afland ca aici era „parloaga”, o „zona neagra”, cu utilaje neperformante.

El a afirmat ca, ajuns acum in zona, a constatat ca in Insula Mare a Brailei se face agricultura performanta si a apreciat ca „ar trebui mai bine prezentat” tarii ce se intampla acolo.
„Am intrebat unde ma duc, ca nu cumva sa devin girant al ilegalitatilor despre care se scria in presa. E, as vrea sa devin girant a ceea ce se intampla in Insula Mare a Brailei”, a adaugat seful statului.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...