Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Basescu: in insula mare a brailei se face agricultura performanta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, in pofida campaniei de presa in care au fost lansate acuzatii privind ilegalitati cu terenuri in Insula Mare a Brailei, a constatat ca acolo se face agricultura performanta. „Poate ca ilegalitatea e ca se face agricultura performanta”, a apreciat Basescu. Seful statului a spus ca, in consecinta, s-a documentat, afland ca aici era „parloaga”, o „zona neagra”, cu utilaje neperformante.

El a afirmat ca, ajuns acum in zona, a constatat ca in Insula Mare a Brailei se face agricultura performanta si a apreciat ca „ar trebui mai bine prezentat” tarii ce se intampla acolo.
„Am intrebat unde ma duc, ca nu cumva sa devin girant al ilegalitatilor despre care se scria in presa. E, as vrea sa devin girant a ceea ce se intampla in Insula Mare a Brailei”, a adaugat seful statului.

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...