Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Beck et al Services a devenit Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk

Autor: Meat MIlkjoi, 5 mai, 2016

Compania Beck et al Services, companie specializată în soluții IT, a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Conform programului, în Workshop-ul Fabrica de Carne, din ziua de 12 mai, în intervalul orar 11,25-11,50, domnul Horia Nes- Business Development Manager, Beck et al Services, va prezenta ”Castiga bani prin depistarea rapida a greselilor de Facturare in baza Contractelor cu Retailul Modern”.

 

Conform reprezentanților firmei, ”Beck et al. Services este o companie independentă de consultanță, cu capital privat, axată pe proiecte şi servicii IT. Cu locațiile noastre din Germania, Elveția, România, Brazilia şi Singapore, operăm la nivel internațional. Din 1999, acționăm ca un partener de încredere pentru clienții noștri. Astăzi, aproximativ 80 de persoane lucrează pentru clienții noștri din întreaga lume. Dacă există un lucru pe care l-am învățat în ultimele decenii, atunci, acesta este: numai cei care se schimbă, rămân. Aceasta este povestea Beck et al. Services, o poveste despre continua schimbare. Ceea ce ne caracterizează și ne face de neegalat este experiența noastră, care poate fi condensată în șapte principii ale muncii noastre:

 

IT-ul se realizează de către oameni pentru oameni, astfel încât aceştia să poată lucra mai bine.

Să gȃndim din punctul de vedere al clientului este principiul suprem al muncii noastre.

Colaborarea îmbunătățește rezultatul.

Livrarea de servicii înseamnă: interesul clientului, prioritatea noastră.

Curiozitatea şi entuziasmul sunt cele mai importante premise ale succesului.

Ținem cont de faptul că nimic nu este de neschimbat.

Ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă.”

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...

Invitații emisiunii Meat.Milk din 27 aprilie au fost Dorin Cojocaru și Florin Căpățână
Autor: meatmilk  /   luni, 30 aprilie 2018

Emisiunea Meat.Milk din seara de 27 aprilie 2018 i-a avut ca invitați pe domnii Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR și Director de Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționalizate Carrefour.     În cadrul emisiunii, domnul Florin Căpățână a descris pe scurt evenimentul derulat în...