Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Beck et al Services a devenit Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk

Autor: Meat MIlkjoi, 5 mai, 2016

Compania Beck et al Services, companie specializată în soluții IT, a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Conform programului, în Workshop-ul Fabrica de Carne, din ziua de 12 mai, în intervalul orar 11,25-11,50, domnul Horia Nes- Business Development Manager, Beck et al Services, va prezenta ”Castiga bani prin depistarea rapida a greselilor de Facturare in baza Contractelor cu Retailul Modern”.

 

Conform reprezentanților firmei, ”Beck et al. Services este o companie independentă de consultanță, cu capital privat, axată pe proiecte şi servicii IT. Cu locațiile noastre din Germania, Elveția, România, Brazilia şi Singapore, operăm la nivel internațional. Din 1999, acționăm ca un partener de încredere pentru clienții noștri. Astăzi, aproximativ 80 de persoane lucrează pentru clienții noștri din întreaga lume. Dacă există un lucru pe care l-am învățat în ultimele decenii, atunci, acesta este: numai cei care se schimbă, rămân. Aceasta este povestea Beck et al. Services, o poveste despre continua schimbare. Ceea ce ne caracterizează și ne face de neegalat este experiența noastră, care poate fi condensată în șapte principii ale muncii noastre:

 

IT-ul se realizează de către oameni pentru oameni, astfel încât aceştia să poată lucra mai bine.

Să gȃndim din punctul de vedere al clientului este principiul suprem al muncii noastre.

Colaborarea îmbunătățește rezultatul.

Livrarea de servicii înseamnă: interesul clientului, prioritatea noastră.

Curiozitatea şi entuziasmul sunt cele mai importante premise ale succesului.

Ținem cont de faptul că nimic nu este de neschimbat.

Ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă.”

Meat Milk 2019: Workshop-urile Carne și Lapte, momente de interes maxim
Autor: Meat MIlk  /   marți, 5 martie 2019

Ca în fiecare an, Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura lucrările acestei ediții în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va aduce în fața fermierilor și procesatorilor de carne și lapte cele mai noi informații științifice și tehnologice din domeniile vizate.   Și de...

Five Continents Group Răchiți a devenit Partener Silver al conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 5 martie 2019

Unul dintre cei mai importanți și prestigioși procesatori români de lapte, Five Continents Group Răchiți, din Botoșani, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk 2019, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai, când va avea loc evenimentul, să își expună ultimele produse lactate la standul pe care îl va...