Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Beijing – obama fried chicken

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In replica la cunoscutul lant Kentucky Fried Chicken (KFC), un restaurant fastfood denumit Obama Fried Chicken s-a deschis la Beijing, informeaza bet.com citat de Financiarul. Presedintele american este prezentat aici imbracat asemeni mascotei KFC (colonelul Sanders), iar firma mare, scrisa cu litere rosii, o imita perfect pe cea a KFC. Deviza in limba chineza este Suntem atat de cool, nu-i asa?

Decizia acestui fastfood poate fi, conform The Daily Mail, un raspuns la decizia Statelor Unite de a trimite o plangere la Organizatia Mondiala a Comertului despre politica de preturi a Chinei, care a avut drept rezultat dublarea pretului exporturilor americane de carne de pui. Situatia a facut sa scada volumul vanzarilor de carne de pui, din SUA spre China, cu 90%.

Nu se stie deocamdata cum va rezolva deschiderea restaurantului OFC aceasta problema economica, dar pare-se ca nu e o gluma pasagera, imaginea presedintelui Obama fiind folosita, pentru promovarea lantului KFC in Hong Kong, chiar de KFC care a apelat publicitar la o sosie a presedintelui american. (TS)

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...