Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Beijing – obama fried chicken

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In replica la cunoscutul lant Kentucky Fried Chicken (KFC), un restaurant fastfood denumit Obama Fried Chicken s-a deschis la Beijing, informeaza bet.com citat de Financiarul. Presedintele american este prezentat aici imbracat asemeni mascotei KFC (colonelul Sanders), iar firma mare, scrisa cu litere rosii, o imita perfect pe cea a KFC. Deviza in limba chineza este Suntem atat de cool, nu-i asa?

Decizia acestui fastfood poate fi, conform The Daily Mail, un raspuns la decizia Statelor Unite de a trimite o plangere la Organizatia Mondiala a Comertului despre politica de preturi a Chinei, care a avut drept rezultat dublarea pretului exporturilor americane de carne de pui. Situatia a facut sa scada volumul vanzarilor de carne de pui, din SUA spre China, cu 90%.

Nu se stie deocamdata cum va rezolva deschiderea restaurantului OFC aceasta problema economica, dar pare-se ca nu e o gluma pasagera, imaginea presedintelui Obama fiind folosita, pentru promovarea lantului KFC in Hong Kong, chiar de KFC care a apelat publicitar la o sosie a presedintelui american. (TS)

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...