Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Beijing – obama fried chicken

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In replica la cunoscutul lant Kentucky Fried Chicken (KFC), un restaurant fastfood denumit Obama Fried Chicken s-a deschis la Beijing, informeaza bet.com citat de Financiarul. Presedintele american este prezentat aici imbracat asemeni mascotei KFC (colonelul Sanders), iar firma mare, scrisa cu litere rosii, o imita perfect pe cea a KFC. Deviza in limba chineza este Suntem atat de cool, nu-i asa?

Decizia acestui fastfood poate fi, conform The Daily Mail, un raspuns la decizia Statelor Unite de a trimite o plangere la Organizatia Mondiala a Comertului despre politica de preturi a Chinei, care a avut drept rezultat dublarea pretului exporturilor americane de carne de pui. Situatia a facut sa scada volumul vanzarilor de carne de pui, din SUA spre China, cu 90%.

Nu se stie deocamdata cum va rezolva deschiderea restaurantului OFC aceasta problema economica, dar pare-se ca nu e o gluma pasagera, imaginea presedintelui Obama fiind folosita, pentru promovarea lantului KFC in Hong Kong, chiar de KFC care a apelat publicitar la o sosie a presedintelui american. (TS)

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...