Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Belarus a restrictionat importul de pasari si produse avicole din rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Autoritatile sanitar-veterinare din Belarus au interzis, din aceasta saptamana, importul de pasari, de carne de pasare si oua provenite din Rusia, informeaza Recolta.eu.

Decizia Belarusului a fost justificata prin aparitia in regiunea Krasnodar din Federatia Rusa a unui focar de gripa aviara la pasarile salbatice.

Vineri, pe litoralul rus al Marii Negre, in comunele Anapa si Temriuk, au fost descoperite aproximativ 4.000 de pasari moarte. In zona nu sunt ferme de pasari domestice.

Aceasta este a doua restrictie impusa de Belarus in aceasta saptamana, dupa ce zilele trecute importul de animale vii (speciile bovine, ovine si caprine) din Lituania a fost restrictionat temporar.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...