Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Belarus a restrictionat importul de pasari si produse avicole din rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Autoritatile sanitar-veterinare din Belarus au interzis, din aceasta saptamana, importul de pasari, de carne de pasare si oua provenite din Rusia, informeaza Recolta.eu.

Decizia Belarusului a fost justificata prin aparitia in regiunea Krasnodar din Federatia Rusa a unui focar de gripa aviara la pasarile salbatice.

Vineri, pe litoralul rus al Marii Negre, in comunele Anapa si Temriuk, au fost descoperite aproximativ 4.000 de pasari moarte. In zona nu sunt ferme de pasari domestice.

Aceasta este a doua restrictie impusa de Belarus in aceasta saptamana, dupa ce zilele trecute importul de animale vii (speciile bovine, ovine si caprine) din Lituania a fost restrictionat temporar.

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...