Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Belarus urmeaza rusia si stopeaza si ea importurile de porcine si cornute din ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews, Comisia Europeana a facut apel reprezentantilor din Belarus sa inlature restrictia pentru animalele (porcine si cornute) exportate din UE, din cauza virusului Schmallenberg.

Frederic Vincent, purtatorul de cuvant pe probleme de sanatate de la Brussel, a declarat ca miscarea a fost disproportionata, deoarece nu sunt dovezi ca virusul ar fi afectat si porcinele si ca aceasta restrictie a fost impusa dupa ce Rusia a impus aceeasi restrictie. Cele doua tari sunt membre ale Uniunii Vamale si drept urmare fiecare dintre tarile membre trebuie sa urmeze actiunile celeilalte tarii in orice problema.

Vincent a spus ca Belarus nu a luat in considerare sfaturile Organizatiei Mondiale pentru Sanatate Animala privind implementarea restrictiei. El a declarat ca reprezentantii celor doua tari au actionat fara a lua in calcul riscurile contaminarii. Masurile lor nu corespund cu situatia reala, spune el. In particular, restrictia privind importurile de porcine nu poate fi justificata, a mai afirmat el.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...