Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Belarus urmeaza rusia si stopeaza si ea importurile de porcine si cornute din ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews, Comisia Europeana a facut apel reprezentantilor din Belarus sa inlature restrictia pentru animalele (porcine si cornute) exportate din UE, din cauza virusului Schmallenberg.

Frederic Vincent, purtatorul de cuvant pe probleme de sanatate de la Brussel, a declarat ca miscarea a fost disproportionata, deoarece nu sunt dovezi ca virusul ar fi afectat si porcinele si ca aceasta restrictie a fost impusa dupa ce Rusia a impus aceeasi restrictie. Cele doua tari sunt membre ale Uniunii Vamale si drept urmare fiecare dintre tarile membre trebuie sa urmeze actiunile celeilalte tarii in orice problema.

Vincent a spus ca Belarus nu a luat in considerare sfaturile Organizatiei Mondiale pentru Sanatate Animala privind implementarea restrictiei. El a declarat ca reprezentantii celor doua tari au actionat fara a lua in calcul riscurile contaminarii. Masurile lor nu corespund cu situatia reala, spune el. In particular, restrictia privind importurile de porcine nu poate fi justificata, a mai afirmat el.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...