Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Belarus urmeaza rusia si stopeaza si ea importurile de porcine si cornute din ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews, Comisia Europeana a facut apel reprezentantilor din Belarus sa inlature restrictia pentru animalele (porcine si cornute) exportate din UE, din cauza virusului Schmallenberg.

Frederic Vincent, purtatorul de cuvant pe probleme de sanatate de la Brussel, a declarat ca miscarea a fost disproportionata, deoarece nu sunt dovezi ca virusul ar fi afectat si porcinele si ca aceasta restrictie a fost impusa dupa ce Rusia a impus aceeasi restrictie. Cele doua tari sunt membre ale Uniunii Vamale si drept urmare fiecare dintre tarile membre trebuie sa urmeze actiunile celeilalte tarii in orice problema.

Vincent a spus ca Belarus nu a luat in considerare sfaturile Organizatiei Mondiale pentru Sanatate Animala privind implementarea restrictiei. El a declarat ca reprezentantii celor doua tari au actionat fara a lua in calcul riscurile contaminarii. Masurile lor nu corespund cu situatia reala, spune el. In particular, restrictia privind importurile de porcine nu poate fi justificata, a mai afirmat el.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...