Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bemar, tehnologia taierii de ultima generatie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Bemar SRL este o companie localizata in nord-estul Italiei, specializata in fabricarea de tehnologii pentru taierea alimentelor.

Compania are tehnologia de a fabrica propriile griduri, lame ascutite si curele, inox pentru procese specifice de taiere ( cuburi de fructe, cartofi, radacini de plante, carne, branza si legume).

Cele mai multe dintre procesele industriale au nevoie de performanta acestor produse de la banda or foaia de inox, iar acestea sunt controlate intern si calitatea este mentinuta pe toate partile de productie.

Compania are in protofoiliul sau de clienti dintre cei mai importanti producatori europeni de alimente din sectorul profesional si doreste sa-si maresca portofoliul de clienti specializati.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.bemarblades.com

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...