Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bemar, tehnologia taierii de ultima generatie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Bemar SRL este o companie localizata in nord-estul Italiei, specializata in fabricarea de tehnologii pentru taierea alimentelor.

Compania are tehnologia de a fabrica propriile griduri, lame ascutite si curele, inox pentru procese specifice de taiere ( cuburi de fructe, cartofi, radacini de plante, carne, branza si legume).

Cele mai multe dintre procesele industriale au nevoie de performanta acestor produse de la banda or foaia de inox, iar acestea sunt controlate intern si calitatea este mentinuta pe toate partile de productie.

Compania are in protofoiliul sau de clienti dintre cei mai importanti producatori europeni de alimente din sectorul profesional si doreste sa-si maresca portofoliul de clienti specializati.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.bemarblades.com

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....