Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bemar, tehnologia taierii de ultima generatie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Bemar SRL este o companie localizata in nord-estul Italiei, specializata in fabricarea de tehnologii pentru taierea alimentelor.

Compania are tehnologia de a fabrica propriile griduri, lame ascutite si curele, inox pentru procese specifice de taiere ( cuburi de fructe, cartofi, radacini de plante, carne, branza si legume).

Cele mai multe dintre procesele industriale au nevoie de performanta acestor produse de la banda or foaia de inox, iar acestea sunt controlate intern si calitatea este mentinuta pe toate partile de productie.

Compania are in protofoiliul sau de clienti dintre cei mai importanti producatori europeni de alimente din sectorul profesional si doreste sa-si maresca portofoliul de clienti specializati.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.bemarblades.com

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...