Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bemar, tehnologia taierii de ultima generatie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Bemar SRL este o companie localizata in nord-estul Italiei, specializata in fabricarea de tehnologii pentru taierea alimentelor.

Compania are tehnologia de a fabrica propriile griduri, lame ascutite si curele, inox pentru procese specifice de taiere ( cuburi de fructe, cartofi, radacini de plante, carne, branza si legume).

Cele mai multe dintre procesele industriale au nevoie de performanta acestor produse de la banda or foaia de inox, iar acestea sunt controlate intern si calitatea este mentinuta pe toate partile de productie.

Compania are in protofoiliul sau de clienti dintre cei mai importanti producatori europeni de alimente din sectorul profesional si doreste sa-si maresca portofoliul de clienti specializati.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.bemarblades.com

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...