Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor

Autor: meatmilkluni, 16 iulie, 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau Amazon.

 

Bento Cloud Services, au fost dezvoltate si perfectionate in ultimii 10 ani, pentru a acoperi gama larga de servicii de consultanta, implementare si migrare,necesare trecerii de la o infrastructura traditionala spre o solutie cloud. Serviciile sunt dedicate companiilor care nu detin expertiza necesara in administrarea serviciilor cloud dar care au nevoie de disponibilitate garantata, protectie si securitate crescuta a datelor.

 

In prezent, serviciile Cloud Computing ofera avantaje financiare semnificative companiilor care au nevoie de putere de procesare suplimentara pe perioade limitate de timp, «time to market» scazut, de disponibilitate garantata a datelor prin redundanta completa la nivel de alimentare cu energie electrica si climatizare, echipamente de retea si conectivitate, replicare a datelor in diferite zone geografice dar si de securitate de top, prin criptarea datelor. Provizionarea corecta si rapida a resurselor IT necesare la un anumit moment este mult mai facila, plata realizandu-se lunar sau anual, lucru care permite utilizatorilor mentinerea controlului asupra bugetului si asupra infrastructurii IT administrate.

 

“Prin intermediul portofoliului de servicii cloud livrate de Bento, a expertizei si competentelordobandinte de-alungul timpului, ne-am dorit sa oferim clientilor nostri o alternativa rapida prin intermediul careia sa isi poata atinge obiectivele prin simpla inlocuire a modelului traditional de infrastructura IT cu cel in cloud, dar si convingerea ca datelelor vor fi in deplina siguranta”, a declarat Radu Scarlat, General Manager, Bento Romania.

 

Astfel, clientii, alaturi de specialistii Bento, pot defini strategia de migrare potrivita prin auditarea infrastructurii informatice existente, prin intelegerea tipurilor de date procesate dar si prin analiza proceselor curente, pentru a creste competitivitatea si flexibilitatea afaceriilor.

 

Pentru ca migrarea in cloud este o actiune complexa, specialistii Bento pun la dispozitia clientilor sai strategii de migrare personalizate fiecarui model de business.  “Lift and shift” presupune maparea si migrarea arhitecturii curente in cloud, asigurand o tranzitie cu implicatii minime asupra business-ului. Astfel, clientii pot beneficia de toate avantajele platformelor de cloud propuse (compliance cu standarde precum ISO 270001 / HIPAA, disponibiliate, securitate si protectie a datelor) intr-un interval scurt de timp si fara remodelarea serviciilor de business. “Migrarea de tip PaaS „pe platforme dedicate Microsoft Azure sau Amazon AWS, presupune o analiza mai detaliata asupra aplicatiilor de business oferite de mediul IT si remodelarea acestora in vederea migrarii catre resurse specifice PaaS.

 

“Alegerea unei platforme cloud puternice, ca Microsoft Azure, ne permite sa livram, la randul nostru clientilor, servicii cloud de top, care sa se integreze perfect cu arhitecturile existente si care sa ofere flexibilitate in alocarearea surselor, disponibilitate garantata contractual, securitate prin replicarea datelor in locatii diferite si conformitate cu standardele in vigoare”, afirma Andrei Cupaciu, Business Development Director, Bento Romania.

 

Pentru ca drumul catre cloud este diferit de la o companie la alta, iar serviciile trebuie sa fie adaptate in concordanta, existenta unui portofoliu complet de servicii cloud este necesar pentru a raspunde rapid si eficient nevoilor clientilor. Astfel, Bento, cu peste 10 ani de experienta in administrarea si implementarea de infrastructuri cloud, isi ajuta clientii sa transforme cheltuielile de capital in cheltuieli operationale, sa isi protejeze serviciile critice din cadrul companiei prin coordonarea replicarii si recuperarii automate a datelor in locatii secundare, pe scurt, sa aiba mai putine griji si sa beneficieze de mai multa disponibilitate si securitate a resurselor IT.

 

Bento Romania este partener Microsoft Silver Partner si detine competentele Cloud Productivity si Cloud Platform, avand expertiza necesara pentru implementarea de solutii in cloud si competente in cele mai moderne tehnologii cloud existente in piata.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la Bento Cloud Services, click aici: https://www.bento.ro/servicii-cloud/.

Persoana de contact:
Aurelia Stroe, 0742 283 484

 

Despre Bento

 

Bento este unul dintre cei mai reputati furnizori de solutii software personalizate si servicii de infrastructura IT. Cu 11 ani de experienta si un portofoliu de clienti, printre care British American Tobacco, McCann, HP Enterprise, CEZ, Apa Nova, Electrica, Enel, eOn, Agricover, Alka sau Boromir, compania joaca un rolcheie in transformarea digitala a organizatiilor de orice dimensiune. Bento are operatiuni in Romania, StateleUnite si Austria si birouri in Bucuresti si Las Vegas. Pentru mai multeinformatii, va invitam sa vizitati www.bento.ro.

Label Insight: În 2019, transparența va fi principalul atu în fața consumatorilor
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 19 decembrie 2018

Compania de date Label Insight din Chicago prognozează că transparența va fi coloana vertebrală a majorității achizițiilor pentru consumatori, în 2019.   Consumatorii vor transparență   Un raport recent realizat de Label Insight și Institutul Food Marketing (FMI), a arătat că majoritatea cumpărătorilor doresc...

Regionalizarea, şansa micilor procesatori de carne (2)
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 decembrie 2018

(Autor: ȘTEFAN VÂRTACI) Desigur că Banatul şi Ardealul reprezintă ele însele un brand în producţia de preparate de carne. Fiecare etichetă în care se face trimiterea la zona geografică de producţie, respectiv Banat sau produse ardeleneşti, reprezintă o mare şansă de câştig în materie de vânzare. Cu toate acestea, nu putem vorbi...