Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Benzi transportoare poliuretanice de inalta performanta

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Benzile transportoare Chiorino High Performance (HP) arata o performanta deosebita din toate punctele de vedere, chiar si ca inlocuitor pentru curelele modulare, reusind sa treaca de inalte standarde de igiena in timpul testelor facute de autoritati. Gama de curele HP, concepute initial pentru transportul materialelor de mici dimensiuni in industria alimentara, s-a dovedit, in acest caz, sa fie cele mai potrivite benzi pentru transportul carnii, actiune care necesita de obicei o capacitate mai mare de transport si o grosime mai mare a benzii. Dupa succesul obtinut de benzile poliuretanice HP in diferite industrii, gama va fi imbunatatita in viitorul apropiat prin lansarea unor noi tipuri de benzi. Acestea vor fi mai groase si vor avea o capacitate mai mare de incarcare pentru a raspunde in acest fel tuturor nevoilor clientilor si pentru a le diferentia de produsele concurente.

Avantaje competitive:
• Rezistenta foarte buna la curatire, spalare si umiditate. Pe lânga rezistenta sporita la hidroliza, impregnarea suprafetei prezinta, de asemenea, o rezistenta ridicata la penetrarea umiditatii.
• Se asigura cresterea gradului de igienizare comparativ cu benzile modulare care sunt mai dificil de curatat.
• Rezistenta sporita la actiunea grasimilor, a acizilor si a altor substante chimicale: banda prezinta o capacitate de adeziune ridicata, iar suprafata nu se indoaie si nu se deformeaza.
• Marginile nu se uzeaza.
• Marginile nu se indoaie.
• Rezistenta ridicata la schimbarile bruste de temperatura, ca urmare a paletei variate de temperaturi in care benzile High Performance de la Chiorino pot functiona. Se cunosc cazuri de functionare constanta la temperaturi de -30 de grade Celsius.
• Rezistenta mecanica foarte ridicata la flexare si la transferul itemilor catre marginile care contin cutite fixe.

Prelucrarea cărnii cu ajutorul tehnolgiei HPP
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 11 ianuarie 2018

Adoptarea la nivel mondial a tehnologiei de procesare a cărnii la presiune înaltă (HPP), se află într-o creștere semnificativă, datorită avantajelor de siguranță alimentară și de creșere a duratei de depozitare, precum și pentru a satisface cererile consumatorilor pentru alimente naturale, fără conservanți.   Siguranța...

Tetra Pak: Nouă formulă de calcul a dispersiei pulberilor în lactate
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Ce proprietăți ar trebui să aibe pulberile alimentare care trebuie dizolvate rapid și eficient într-un lichid și cum poate fi anticipat procesul? Acestea sunt aspecte de importanță majoră pentru mii de producători din întreaga lume, pentru care procesele mai eficiente pot aduce beneficii mari în ceea ce privește calitatea produselor,...