Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Berd finanteaza procesatorii de carne bulgari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a furnizat un imprumut catre Boni Holding, cel mai mare procesator de carne bulgar. Acesta a primit 6,5 milioane de euro pentru aduce compania la standardele europene. Firma bulgara mai beneficiase, in 2006, de inca 15 milioane de dolari pentru demararea investitiilor.

Imprumutul va fi folosit pentru a finaliza cea de-a doua etapa de modernizare a fabricii Boni Holding. Concret se vor retehnologiza fermele de porci ale companiei cu marirea eficientei energetice si a capacitatilor de productie.

Noua finantare demonstreaza suportul BERD pentru intreprinzatorii din Bulagria. De la inceputul operatiunilor Bancii in Bulgaria, BERD a investit mai mult de 2 miliarde de dolari in cca 120 de proiecte din sectoare cheie ale economiei, antrenand investitii aditionale de 6,7 miliarde de euro.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...