Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Berd finanteaza procesatorii de carne bulgari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a furnizat un imprumut catre Boni Holding, cel mai mare procesator de carne bulgar. Acesta a primit 6,5 milioane de euro pentru aduce compania la standardele europene. Firma bulgara mai beneficiase, in 2006, de inca 15 milioane de dolari pentru demararea investitiilor.

Imprumutul va fi folosit pentru a finaliza cea de-a doua etapa de modernizare a fabricii Boni Holding. Concret se vor retehnologiza fermele de porci ale companiei cu marirea eficientei energetice si a capacitatilor de productie.

Noua finantare demonstreaza suportul BERD pentru intreprinzatorii din Bulagria. De la inceputul operatiunilor Bancii in Bulgaria, BERD a investit mai mult de 2 miliarde de dolari in cca 120 de proiecte din sectoare cheie ale economiei, antrenand investitii aditionale de 6,7 miliarde de euro.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...