Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Berd finanteaza procesatorii de carne bulgari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a furnizat un imprumut catre Boni Holding, cel mai mare procesator de carne bulgar. Acesta a primit 6,5 milioane de euro pentru aduce compania la standardele europene. Firma bulgara mai beneficiase, in 2006, de inca 15 milioane de dolari pentru demararea investitiilor.

Imprumutul va fi folosit pentru a finaliza cea de-a doua etapa de modernizare a fabricii Boni Holding. Concret se vor retehnologiza fermele de porci ale companiei cu marirea eficientei energetice si a capacitatilor de productie.

Noua finantare demonstreaza suportul BERD pentru intreprinzatorii din Bulagria. De la inceputul operatiunilor Bancii in Bulgaria, BERD a investit mai mult de 2 miliarde de dolari in cca 120 de proiecte din sectoare cheie ale economiei, antrenand investitii aditionale de 6,7 miliarde de euro.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...