Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Berd finanteaza procesatorii de carne bulgari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a furnizat un imprumut catre Boni Holding, cel mai mare procesator de carne bulgar. Acesta a primit 6,5 milioane de euro pentru aduce compania la standardele europene. Firma bulgara mai beneficiase, in 2006, de inca 15 milioane de dolari pentru demararea investitiilor.

Imprumutul va fi folosit pentru a finaliza cea de-a doua etapa de modernizare a fabricii Boni Holding. Concret se vor retehnologiza fermele de porci ale companiei cu marirea eficientei energetice si a capacitatilor de productie.

Noua finantare demonstreaza suportul BERD pentru intreprinzatorii din Bulagria. De la inceputul operatiunilor Bancii in Bulgaria, BERD a investit mai mult de 2 miliarde de dolari in cca 120 de proiecte din sectoare cheie ale economiei, antrenand investitii aditionale de 6,7 miliarde de euro.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...