Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Berd finanteaza procesatorii de carne bulgari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a furnizat un imprumut catre Boni Holding, cel mai mare procesator de carne bulgar. Acesta a primit 6,5 milioane de euro pentru aduce compania la standardele europene. Firma bulgara mai beneficiase, in 2006, de inca 15 milioane de dolari pentru demararea investitiilor.

Imprumutul va fi folosit pentru a finaliza cea de-a doua etapa de modernizare a fabricii Boni Holding. Concret se vor retehnologiza fermele de porci ale companiei cu marirea eficientei energetice si a capacitatilor de productie.

Noua finantare demonstreaza suportul BERD pentru intreprinzatorii din Bulagria. De la inceputul operatiunilor Bancii in Bulgaria, BERD a investit mai mult de 2 miliarde de dolari in cca 120 de proiecte din sectoare cheie ale economiei, antrenand investitii aditionale de 6,7 miliarde de euro.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...