Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bianca Alexandrescu este nou Brand Manager la TerraBisco

Autor: Meat MIlkmarți, 19 noiembrie, 2013

Incepand cu luna octombrie 2013, Bianca Alexandrescu s-a alaturat departamentului de Marketing din cadrul companiei TerraBisco S.A., in calitate de Brand Manager.
In noua sa functie, Bianca va fi responsabila de brandul Grand Papa (covrigei si biscuiti sarati cu vin alb si cu vin rosu) si va coordona activitatea tuturor marcilor companiei in mediul digital, informeaza Revista Piata.

Anterior, Bianca Alexandrescu a fost responsabila de comunicarea de produs pentru cele trei divizii ale companiei multinationale Henkel Romania, din pozitia de Brand PR Responsible si Digital Marketing Manager (pentru divizia Beauty Care).

TerraBisco S.A. este o companie infiintata in anul 2013, care activeaza in mai multe sectoare ale pietei bunurilor de larg consum, in industria alimentara. Primele marci pe care compania le produce si le distribuie in Romania sunt: Grand Papa (covrigei, biscuiti sarati si mini-crackers) si Poieni (biscuiti dulci).(Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...