Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Billa, amenzi de 200 mil. lei din cauza marfurilor stricate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lantul de magazine Billa a primit in zece zile amenzi din partea autoritatilor de aproape doua sute de milioane de lei din cauza marfurilor stricate si a mizeriei.

Reprezentantii Autoritatii Sanitar Veterinare au gasit produse depozitate necorespunzator. In plus, s-a constatat ca exista spatii de depozitare, prelucrare, vanzare prost intretinute, la care se adauga si instalatii si echipamente care nu respectau normele in domeniu. Inspectorii au gasit peste stricat expus la vanzare si au constatat ca depozitele erau mai pline decat permiteau normele tehnice. Toate aceste nereguli pot determina aparitia episoadelor de toxiinfectie alimentara, cu posibile repercusiuni asupra sanatatii consumatorilor.

Nereguli au fost gasite nu doar in supermarketurile de cartier, precum Billa, ci si in hipermagazine precum Carrefour, Auchan sau Kaufland.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...