Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Billa, amenzi de 200 mil. lei din cauza marfurilor stricate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lantul de magazine Billa a primit in zece zile amenzi din partea autoritatilor de aproape doua sute de milioane de lei din cauza marfurilor stricate si a mizeriei.

Reprezentantii Autoritatii Sanitar Veterinare au gasit produse depozitate necorespunzator. In plus, s-a constatat ca exista spatii de depozitare, prelucrare, vanzare prost intretinute, la care se adauga si instalatii si echipamente care nu respectau normele in domeniu. Inspectorii au gasit peste stricat expus la vanzare si au constatat ca depozitele erau mai pline decat permiteau normele tehnice. Toate aceste nereguli pot determina aparitia episoadelor de toxiinfectie alimentara, cu posibile repercusiuni asupra sanatatii consumatorilor.

Nereguli au fost gasite nu doar in supermarketurile de cartier, precum Billa, ci si in hipermagazine precum Carrefour, Auchan sau Kaufland.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...