Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Billa, amenzi de 200 mil. lei din cauza marfurilor stricate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lantul de magazine Billa a primit in zece zile amenzi din partea autoritatilor de aproape doua sute de milioane de lei din cauza marfurilor stricate si a mizeriei.

Reprezentantii Autoritatii Sanitar Veterinare au gasit produse depozitate necorespunzator. In plus, s-a constatat ca exista spatii de depozitare, prelucrare, vanzare prost intretinute, la care se adauga si instalatii si echipamente care nu respectau normele in domeniu. Inspectorii au gasit peste stricat expus la vanzare si au constatat ca depozitele erau mai pline decat permiteau normele tehnice. Toate aceste nereguli pot determina aparitia episoadelor de toxiinfectie alimentara, cu posibile repercusiuni asupra sanatatii consumatorilor.

Nereguli au fost gasite nu doar in supermarketurile de cartier, precum Billa, ci si in hipermagazine precum Carrefour, Auchan sau Kaufland.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...