Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Billa, amenzi de 200 mil. lei din cauza marfurilor stricate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lantul de magazine Billa a primit in zece zile amenzi din partea autoritatilor de aproape doua sute de milioane de lei din cauza marfurilor stricate si a mizeriei.

Reprezentantii Autoritatii Sanitar Veterinare au gasit produse depozitate necorespunzator. In plus, s-a constatat ca exista spatii de depozitare, prelucrare, vanzare prost intretinute, la care se adauga si instalatii si echipamente care nu respectau normele in domeniu. Inspectorii au gasit peste stricat expus la vanzare si au constatat ca depozitele erau mai pline decat permiteau normele tehnice. Toate aceste nereguli pot determina aparitia episoadelor de toxiinfectie alimentara, cu posibile repercusiuni asupra sanatatii consumatorilor.

Nereguli au fost gasite nu doar in supermarketurile de cartier, precum Billa, ci si in hipermagazine precum Carrefour, Auchan sau Kaufland.

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...