Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Billa, la brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Billa Romania a deschis prima sa filiala din orasul Brasov. Acest nou supermaket inseamna pentru retailerul austriac un total de 53 de unitati operate in Romania. Magazinul din Brasov este situat pe Zorilor si are o suprafata de vanzare de 500 metri patrati unde sunt expuse peste 5000 de articole.

Magazinul isi asteapta clientii cu un vast sortiment de legume si fructe, de produse de patiserie, percum si cu preparate si semipreparate de la vitrina cu servire asistata a raionului Delicatese. In plus, in noul supermarket Billa din Brasov, cumparatorii vor gasi carne proaspata, transata in filiala, cu o calitate controlata de medicii veterinari.

„Brasovul era de mai multa vreme pe harta Billa Romania si suntem fericiti ca am reusit sa ne extindem reteaua si in acest oras. Suntem convinsi ca produsele proaspete si de calitate si preturile accesibile ii vor convinge pe brasoveni si ca Billa se va transforma intr-o destinatie permanenta de cumparaturi”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al Billa Romania.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...