Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Billa, la brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Billa Romania a deschis prima sa filiala din orasul Brasov. Acest nou supermaket inseamna pentru retailerul austriac un total de 53 de unitati operate in Romania. Magazinul din Brasov este situat pe Zorilor si are o suprafata de vanzare de 500 metri patrati unde sunt expuse peste 5000 de articole.

Magazinul isi asteapta clientii cu un vast sortiment de legume si fructe, de produse de patiserie, percum si cu preparate si semipreparate de la vitrina cu servire asistata a raionului Delicatese. In plus, in noul supermarket Billa din Brasov, cumparatorii vor gasi carne proaspata, transata in filiala, cu o calitate controlata de medicii veterinari.

„Brasovul era de mai multa vreme pe harta Billa Romania si suntem fericiti ca am reusit sa ne extindem reteaua si in acest oras. Suntem convinsi ca produsele proaspete si de calitate si preturile accesibile ii vor convinge pe brasoveni si ca Billa se va transforma intr-o destinatie permanenta de cumparaturi”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al Billa Romania.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...