Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Billa, la brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Billa Romania a deschis prima sa filiala din orasul Brasov. Acest nou supermaket inseamna pentru retailerul austriac un total de 53 de unitati operate in Romania. Magazinul din Brasov este situat pe Zorilor si are o suprafata de vanzare de 500 metri patrati unde sunt expuse peste 5000 de articole.

Magazinul isi asteapta clientii cu un vast sortiment de legume si fructe, de produse de patiserie, percum si cu preparate si semipreparate de la vitrina cu servire asistata a raionului Delicatese. In plus, in noul supermarket Billa din Brasov, cumparatorii vor gasi carne proaspata, transata in filiala, cu o calitate controlata de medicii veterinari.

„Brasovul era de mai multa vreme pe harta Billa Romania si suntem fericiti ca am reusit sa ne extindem reteaua si in acest oras. Suntem convinsi ca produsele proaspete si de calitate si preturile accesibile ii vor convinge pe brasoveni si ca Billa se va transforma intr-o destinatie permanenta de cumparaturi”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al Billa Romania.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...