Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Binomul Ion Moș-Emerson, nelipsit de la Indagra Food

Autor: Meat MIlkluni, 7 noiembrie, 2016

Nici la această ediție a târgului Indagra Food, binomul Ion-Moș-Emerson, controlat de familia Cărăgui, nu a lipsit, ocupând tradiționalul spațiu central din pavilionul central, rezervat tehnologiilor.

 

Cum ne-am obișnuit, perimetrul a fost împărțit, firma Ion Moș, liderul de piață în soluții complete pentru sectorul de procesare a cărnii, prezentându-și întreaga gamă de soluţii şi ingrediente pentru fabricarea produselor din carne.

 

La rândul ei, compania Emerson a expus celulele de afumare a produselor din care. Echipamentele asigură un tratament automatizat de caldură pentru produsele fierte și afumate, precum încălzirea, înroșirea, coacerea, uscarea, afumarea și fierberea. Camerele de afumare sunt folosite pentru afumarea diferitelor produse precum: cârnați, salamuri, produse injectate, șunci, pentru orice produs din carne, inclusiv de pasăre, peste dar și pentru brânză. Produsele pot fi umplute în membrane naturale sau artificiale. Ca opțiune, celula Emerson poate fi echipată cu o unitate de răcire.

Tendințe emergente pe piața lactatelor; aplicații și ingrediente
Autor: Nora Marin  /   joi, 2 august 2018

Lactatele clean label devin din ce în ce mai populare. La rândul lor, ingredientele cu etichetă curată se găsesc în diverse aplicații, oferind căi de a stimula proteinele, pre- și probioticele, vitaminele etc., dar și aromele care au menirea de a reduce zahărul din diferite alimente. Pentru a vedea care sunt tendințele în acest...

Cargill își extinde portofoliul de caragenină pentru deserturile din lapte
Autor: Nora Marin  /   luni, 16 iulie 2018

Cargill a creat Satiagel Seabrid, un nou extract de caragenină, bazat pe alge marine 100% cultivate, despre care compania a declară că creează o sursă de ingrediente durabile, care oferă o textură preferată de consumatori.   Caroline Delabrousse, specialist în aplicații pentru produsele lactate Cargill Starters, Sweeteners...