Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Binomul Ion Moș-Emerson, nelipsit de la Indagra Food

Autor: Meat MIlkluni, 7 noiembrie, 2016

Nici la această ediție a târgului Indagra Food, binomul Ion-Moș-Emerson, controlat de familia Cărăgui, nu a lipsit, ocupând tradiționalul spațiu central din pavilionul central, rezervat tehnologiilor.

 

Cum ne-am obișnuit, perimetrul a fost împărțit, firma Ion Moș, liderul de piață în soluții complete pentru sectorul de procesare a cărnii, prezentându-și întreaga gamă de soluţii şi ingrediente pentru fabricarea produselor din carne.

 

La rândul ei, compania Emerson a expus celulele de afumare a produselor din care. Echipamentele asigură un tratament automatizat de caldură pentru produsele fierte și afumate, precum încălzirea, înroșirea, coacerea, uscarea, afumarea și fierberea. Camerele de afumare sunt folosite pentru afumarea diferitelor produse precum: cârnați, salamuri, produse injectate, șunci, pentru orice produs din carne, inclusiv de pasăre, peste dar și pentru brânză. Produsele pot fi umplute în membrane naturale sau artificiale. Ca opțiune, celula Emerson poate fi echipată cu o unitate de răcire.

FAO: Prețul materiilor prime alimentare rămân stabile
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 februarie 2018

(Comunicat) Sezonul de comercializare curent (2017/18) se estimează să se încheie cu un bilanț record pentru grâu și porumb în urma recoltelor mai bune decât cele anticipate anterior, se arată în cele mai recente previziuni ale FAO.    "Piețele globale ale tuturor cerealelor importante rămân bine echilibrate, susținute...

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a îmbunătăți stabilitatea culorii. În industria alimentară, ei pot fi împărțiți în antioxidanți naturali și sintetici. Cum,...