Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Binomul Ion Moș-Emerson, nelipsit de la Indagra Food

Autor: Meat MIlkluni, 7 noiembrie, 2016

Nici la această ediție a târgului Indagra Food, binomul Ion-Moș-Emerson, controlat de familia Cărăgui, nu a lipsit, ocupând tradiționalul spațiu central din pavilionul central, rezervat tehnologiilor.

 

Cum ne-am obișnuit, perimetrul a fost împărțit, firma Ion Moș, liderul de piață în soluții complete pentru sectorul de procesare a cărnii, prezentându-și întreaga gamă de soluţii şi ingrediente pentru fabricarea produselor din carne.

 

La rândul ei, compania Emerson a expus celulele de afumare a produselor din care. Echipamentele asigură un tratament automatizat de caldură pentru produsele fierte și afumate, precum încălzirea, înroșirea, coacerea, uscarea, afumarea și fierberea. Camerele de afumare sunt folosite pentru afumarea diferitelor produse precum: cârnați, salamuri, produse injectate, șunci, pentru orice produs din carne, inclusiv de pasăre, peste dar și pentru brânză. Produsele pot fi umplute în membrane naturale sau artificiale. Ca opțiune, celula Emerson poate fi echipată cu o unitate de răcire.

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...