Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Biocomp a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 13 mai, 2019

Companie de elită, în domeniul specific, Biocomp din Iași a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină o comunicare în workshop-ul Carne din după-amiaza zilei de 30 mai, din cadrul evenimentului care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Compania BIOCOMP din Iaşi este de 28 de ani lider în domeniul dezinfecţiei ecologice în industria alimentară, propunând sisteme integrate complete de biosecuritate ecologică bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C, pentru companiile din sectorul industriei alimentare, în special cele din industria procesării cărnii şi a laptelui.

 

Sistemele integrate de biosecuritate ecologică au la bază dispozitive cu lumină ultravioletă UV-C de ultimă generaţie, pentru dezinfecţia aerului şi a suprafeţelor. Acestea sunt produse de BIOCOMP în fabrica proprie, conform standardelor internaţionale.

 

BIOCOMP este singura companie din România membră a IUVA (International Ultraviolet Association) din SUA şi acreditată ISO 9001/2015 de către DEKRA Germania.

 

BIOCOMP asigură consultanţă specializată ante şi post vânzare, soluţii personalizate şi un pachet comercial unic ce conţine garanţie generală de produs de până la 5 ani şi service postagaranţie de 10 ani.

C.C. a câștigat definitiv procesul cu Parmalat România
Autor: meatmilk  /   luni, 24 iunie 2019

(Comunicat) Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a confirmat definitiv încălcarea Legii concurenței de către Parmalat România SA prin participarea la o înțelegere anticoncurențială având ca obiect înțelegeri pentru fixarea prețurilor între retaileri și furnizorii acestora și a menținut amenda aplicată companiei, în...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna mai 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 iunie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna mai 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...