Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Biocomp a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 13 mai, 2019

Companie de elită, în domeniul specific, Biocomp din Iași a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină o comunicare în workshop-ul Carne din după-amiaza zilei de 30 mai, din cadrul evenimentului care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Compania BIOCOMP din Iaşi este de 28 de ani lider în domeniul dezinfecţiei ecologice în industria alimentară, propunând sisteme integrate complete de biosecuritate ecologică bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C, pentru companiile din sectorul industriei alimentare, în special cele din industria procesării cărnii şi a laptelui.

 

Sistemele integrate de biosecuritate ecologică au la bază dispozitive cu lumină ultravioletă UV-C de ultimă generaţie, pentru dezinfecţia aerului şi a suprafeţelor. Acestea sunt produse de BIOCOMP în fabrica proprie, conform standardelor internaţionale.

 

BIOCOMP este singura companie din România membră a IUVA (International Ultraviolet Association) din SUA şi acreditată ISO 9001/2015 de către DEKRA Germania.

 

BIOCOMP asigură consultanţă specializată ante şi post vânzare, soluţii personalizate şi un pachet comercial unic ce conţine garanţie generală de produs de până la 5 ani şi service postagaranţie de 10 ani.

Vanbet va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 23 mai 2019

Compania Vanbet nu va lipsi de la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   S.C. Vanbet S.R.L.  a luat ființă în anul 2001 începând cu achiziționarea fostului C.A.P. Gara Banca, com. Banca, transformând locul în fermă de găini ouă...

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 16 mai 2019

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019, cel mai important eveniment de profil al anului, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În cadrul manifestării, Expo Sales Promotion va avea două proiecții în secțiunea Movie Meat.Milk.   Căutați noi parteneri de afaceri,...