Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Biologii solicita evacuarea cailor de pe grindul letea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

„Padurea Letea a fost declarata monument al naturii, nu pentru prezenta cailor domestici in componenta faunistica, ci pentru valoarea floristica si ecologica a habitatelor sale. Rugam conducerea Ministerului Mediului sa gaseasca solutia pentru scoaterea de urgenta din Padurea Letea a cailor domestici lasati in libertate de locuitorii din jurul padurii, pentru a salva de la distrugere un tezaur national si universal”.

Acesta este mesajul adresat atat Ministerului Mediului, cat si Academiei Romane si Regiei Nationale a Padurilor, este semnata de Prof. univ. Dr. Marin Andrei, presedintele Asociaaiei de Botanica „Dimitrie Branza” din Romania si membru al Societatii de ªtiinte Biologice, dr. biolog Viorel Rosca si ecolog Bogdan Bajenaru.

Este regretabil ca un grup de indivizi neavizati a mistificat realitatea pe care apoi au regizat-o, prezentand-o presei si publicului larg ca fiind o modalitate de realizare a unui proiect european bazat pe existenta unei specii ancestrale de cal care de fapt nu exista in Romania, se precizeaza in adresa transmisa catre Ministerul Mediului si Padurilor, citata de Obiectiv Tulcea.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...