Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Biologii solicita evacuarea cailor de pe grindul letea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

„Padurea Letea a fost declarata monument al naturii, nu pentru prezenta cailor domestici in componenta faunistica, ci pentru valoarea floristica si ecologica a habitatelor sale. Rugam conducerea Ministerului Mediului sa gaseasca solutia pentru scoaterea de urgenta din Padurea Letea a cailor domestici lasati in libertate de locuitorii din jurul padurii, pentru a salva de la distrugere un tezaur national si universal”.

Acesta este mesajul adresat atat Ministerului Mediului, cat si Academiei Romane si Regiei Nationale a Padurilor, este semnata de Prof. univ. Dr. Marin Andrei, presedintele Asociaaiei de Botanica „Dimitrie Branza” din Romania si membru al Societatii de ªtiinte Biologice, dr. biolog Viorel Rosca si ecolog Bogdan Bajenaru.

Este regretabil ca un grup de indivizi neavizati a mistificat realitatea pe care apoi au regizat-o, prezentand-o presei si publicului larg ca fiind o modalitate de realizare a unui proiect european bazat pe existenta unei specii ancestrale de cal care de fapt nu exista in Romania, se precizeaza in adresa transmisa catre Ministerul Mediului si Padurilor, citata de Obiectiv Tulcea.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...