Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Biologii solicita evacuarea cailor de pe grindul letea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

„Padurea Letea a fost declarata monument al naturii, nu pentru prezenta cailor domestici in componenta faunistica, ci pentru valoarea floristica si ecologica a habitatelor sale. Rugam conducerea Ministerului Mediului sa gaseasca solutia pentru scoaterea de urgenta din Padurea Letea a cailor domestici lasati in libertate de locuitorii din jurul padurii, pentru a salva de la distrugere un tezaur national si universal”.

Acesta este mesajul adresat atat Ministerului Mediului, cat si Academiei Romane si Regiei Nationale a Padurilor, este semnata de Prof. univ. Dr. Marin Andrei, presedintele Asociaaiei de Botanica „Dimitrie Branza” din Romania si membru al Societatii de ªtiinte Biologice, dr. biolog Viorel Rosca si ecolog Bogdan Bajenaru.

Este regretabil ca un grup de indivizi neavizati a mistificat realitatea pe care apoi au regizat-o, prezentand-o presei si publicului larg ca fiind o modalitate de realizare a unui proiect european bazat pe existenta unei specii ancestrale de cal care de fapt nu exista in Romania, se precizeaza in adresa transmisa catre Ministerul Mediului si Padurilor, citata de Obiectiv Tulcea.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...