Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Biotehnologiile Microcat® prezentate la USAMV Cluj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 1 aprilie, 2015

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, departamentul de Protecția Mediului și a Plantelor din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, a organizat sesiunea de comunicări ștințifice intitulată Bune practici în Evaluarea și Monitorizarea Resurselor de Apă.

Biotehnologiile Microcat prezentate la acest simpozion au starnit mult interes din partea auditoriului, declanșând o adevărată “avalanșă” de întrebări, afirmă Alin Hapca, reprezentanul societății Aqua D&P Technologies la eveniment.
Biotehnologiile Microcat® sunt de cea mai bună calitate de pe piața românească și acoperă o gamă variată de aplicații. De la utilizarea lor în stații de epurare la curățarea canalizărilor fără substanțe chimice și programe de bioremediere, preparatele Microcat® sunt utilizate cu succes și garantăm pentru soluțiile oferite, adaugă Alin Hapca.

Sunt preparate dedicate sectorului zootehnic, unde problema principală este managemantul dejecțiilor și reducerea emisiilor de gaze nocive din adăposturi. Biotehnologiile Microcat® special concepute pentru acest sector, lichefiază dejecțiile, previne colmatarea canalelor de scurgere și reduc semnificativ gazele din adăposturi. Utilizarea corectă a preparatelor în fermele de animale sporește bunăstarea animalelor și crește performanța economică.

Un inginer Microcat vă stă la dispoziție pentru analiză și consultanță gratuită.
Mai multe informații pe www.microcat.ro

Biotehnologiile Microcat®, prezentate la Expo-conferinta Meat&Milk 2016
Autor: Meat MIlk  /   marți, 31 mai 2016

Și în acest an Echipa Microcat România a fost prezentă la a V-a ediție a Expo conferinței Meat & Milk. La această ediție participanții workshop-ului Procesare Carne au avut ocazia să urmărească prezentarea gamei de produse Microcat® și să adreseze întrebări speakerului.   Persoanele prezente în sală, de la marii...

Cercetătorii români au izolat bacterii cu proprietăți depoluante
Autor: Maria Demetriad  /   marți, 17 noiembrie 2015

Specii noi de bacterii cu proprietăţi depoluante, izolate de cercetători din Miercurea Ciuc.Specii noi de bacterii cu proprietăţi depoluante au fost izolate de cercetători din Miercurea Ciuc, care le-au testat şi spun că este o premieră mondială, urmând să le utilizeze pentru reducerea poluării mediului, ca alternativă la metodele...