Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Biotehnologiile Microcat prezente la Indagra

Autor: Meat MIlkvineri, 2 octombrie, 2015

Și în acest an, onorăm invitația organizatorilor de a participa la târgul international Indagra, care va avea loc în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie.

logo microcat

Organizatorii evenimentului anunță o participare record, peste 500 de companii expozante și se aproximează că numărul vizitatorilor va depășii cifra edițiilor trecute.

Ca și anul trecut, vom fi alături de bunii noștri prieteni și colaboratori de la Aqua D&P Technologies . Proiectele comume demonstrează eficiența soluțiilor oferite clienților noștri. Împreună oferim soluții complete de epurare a apelor uzate la cel mai înalt nivel.

Pentru acest eveniment am pregătit un set de broșuri informative în care întreaga gamă de biopreparate sunt clasificate pe trei domenii de aplicabilitate.

Biotehnologii pentru stații de epurare
Biotehnologii pentru desfundarea și întreținerea canalizărilor
Biotehnologii pentru zootehnie și acvacultură

Cu ocazia acestui eveniment întreaga echipă a Brandului MICROCAT vă va oferi informații și vă vor recomanda biotehnologiile care corespund nevoilor dumenavoastră.

În cadrul Centrului Expozițional Romexpo, gazda evenimentului, ne găsiți la standul cu numărul 34 din pavilionul C2.

Biotehnologiile Microcat®, prezentate la Expo-conferinta Meat&Milk 2016
Autor: Meat MIlk  /   marți, 31 mai 2016

Și în acest an Echipa Microcat România a fost prezentă la a V-a ediție a Expo conferinței Meat & Milk. La această ediție participanții workshop-ului Procesare Carne au avut ocazia să urmărească prezentarea gamei de produse Microcat® și să adreseze întrebări speakerului.   Persoanele prezente în sală, de la marii...

Cercetătorii români au izolat bacterii cu proprietăți depoluante
Autor: Maria Demetriad  /   marți, 17 noiembrie 2015

Specii noi de bacterii cu proprietăţi depoluante, izolate de cercetători din Miercurea Ciuc.Specii noi de bacterii cu proprietăţi depoluante au fost izolate de cercetători din Miercurea Ciuc, care le-au testat şi spun că este o premieră mondială, urmând să le utilizeze pentru reducerea poluării mediului, ca alternativă la metodele...