Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Biotrend Plus a devenit Partener al Conferinței Meat & Milk

Autor: meatmilkjoi, 16 martie, 2017

Compania Biotrend Plus SRL a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfășura în zilele de 25, 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”.

 

Potrivit programului convenit, participarea firmei Biotrend Plus SRL se va concretiza prin prezența la standul pe care îl va avea organizat în secțiunea B2B-Expo, acolo unde își va prezenta cele mai noi produse și servicii destinate igienei, sănătății animalelor și siguranței alimentare, precum și prin susținerea unor comunicări în workshop-urile Carne și Lapte care se vor derula în după-amiaza zilei de 25 mai.

 

După cum am anunțat anterior, Biotrend Plus SRL a devenit reprezentantul exclusiv al companiei Hygiena International pe teritorul Romaniei, pentru toate segmentele industriei alimentare si non-alimentare.

 

Toate produsele companiei Hygiena International sunt certificate ISO, ceea ce garanteaza calitatea de exceptie si fiabilitatea produselor Biotrend Plus SRL.

Detalii despre eveniment și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferință.

(În imagine, un instantaneu de la standul Biotrend Plus SRL organizat la ediția Meat & Milk 2016)

Creșterea Calității Vieții în Adăposturile de Porci și Pui
Autor: Meat MIlk  /   luni, 22 septembrie 2014

Importanţa deosebită acordată în ultimii ani protecţiei mediului atrage atenţia asupra emisiilor de gaze dăunătoare mediului înconjurător provenite din industrii şi agricultură. Adăposturile de porci emit aproximativ 200 de gaze diferite. Toate aceste degajări de gaze se datorează unui dezechilibru bacteriologic din...

Igienă în farmacovigilenţa veterinară zootehnică
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 26 iulie 2013

Evaluarea şi identificarea rapid-eficientă a componentelor de siguranţă ale medicamentelor este dependentă de accesul din timp la informaţia completă. Este un lucru esenţial pentru capacitatea autorităţii competente şi a deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă de a proteja sănătatea publică şi animală, acţionând rapid...