Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Biotrend Plus va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 31 ianuarie, 2019

Compania Biotrend Plus SRL a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.

 

Potrivit programului convenit, participarea firmei Biotrend Plus SRL se va concretiza prin prezența la standul pe care îl va avea organizat în secțiunea B2B-Expo, acolo unde își va prezenta cele mai noi produse și servicii destinate igienei, sănătății animalelor și siguranței alimentare.

 

După cum am anunțat anterior, Biotrend Plus SRL a devenit reprezentantul exclusiv al companiei Hygiena International pe teritorul Romaniei, pentru toate segmentele industriei alimentare si non-alimentare.

 

Toate produsele companiei Hygiena International sunt certificate ISO, ceea ce garanteaza calitatea de exceptie si fiabilitatea produselor Biotrend Plus SRL.

 

Detalii despre eveniment și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferință.

EXPO – Conferința Meat & Milk 2015 are noi Parteneri
Autor: Maria Demetriad  /   marți, 7 aprilie 2015

EXPO - Conferința Internațională Meat & Milk, evenimentul anului pentru fermierii și procesatorii de carne și lapte din România, care se va desfășura în zilele de 3, 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANȚĂ - priorități pentru ieșirea din impas”, se bucură de noi...

Meat & Milk 2015: Punem lacat, sau deschidem perspective?
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 1 aprilie 2015

Pume lacat, sau deschidem perspective? Aceasta este intrebarea pe care fermierii si procesatorii din industriile de carne si lapte ale Romaniei si-o pun in aceasta perioada dificila pentru intregul mediu de afaceri. Sub semnul acesti intrebari se va desfasura ziua de 3 iunie a EXPO - Conferintei Internationale Meat & Milk, eveniment care va...