Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Biso România deschide un punct de lucru în Alexandria

Autor: Meat MIlkmarți, 22 octombrie, 2013

Biso România, filială a companiei austriece Biso Schrattenecker, unul dintre liderii pieței europene de echipamente agricole, anunță deschiderea unui nou punct de lucru ce va deservi fermierii din zona de sud a țării, în Alexandria, Județul Teleorman. Inaugurarea oficială a acestuia va avea loc joi, 24 octombrie. Decizia companiei de a schimba sediul filialei sale dedicate sudului țării, din Roșiorii de Vede în Alexandria, vine în urma unui studiu de piață ce a relevat oportunitatea unui astfel de demers. Totodată, reprezintă un pas înainte pe care Biso România îl face pentru a îmbunătăți nivelul de service, servicii și vânzări pe care îl oferă clienților săi.

Noua locație îi așteaptă pe fermieri într-un spațiu ce se întinde pe o suprafață de 6.500 m2, mult mai accesibil și mai generos, ca întindere, față de locația anterioară deținută de companie în județul Teleorman. Aceasta va oferi posibilitatea echipei Biso România de a răspunde nevoilor clienților conform unor standarde de calitate și eficiență unice pe piață românească a utilajelor agricole, consultanță și service.

“Eforturile noastre se îndreaptă, în mod constant, către maximizarea tuturor indicatorilor care îi pot susține pe fermieri în activitatea lor: promptitudine, service rapid, servicii de cea mai înaltă calitate. Strategia noastră de dezvoltare este gândită în acest sens și are în vedere creșterea numărului de puncte de lucru Biso, astfel încât să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le fim un partener de încredere. În viitorul apropiat, ne vom consolida reprezentarea la nivelul zonei de sud a României, unde, în plus față de nouă locație, vom construi un centru Biso ce va fi inaugurat cel mai târziu în luna mai a anului 2014  și care va crea 13 locuri noi de muncă”, arată Andreas Feichtlbauer, Director Executiv, Biso România.  “Sunt pași concreți, care demonstrează, încă o dată, filozofia Biso România de a fi Întotdeauna cu un pas înainte! și strategia noastră, orientată spre investirea profitului într-o dezvoltare durabilă la nivel local”, adaugă Andreas Feichtlbauer.

Adresa noului punct de lucru unde, începând cu ziua de joi, 24 octombrie, Biso România îi așteaptă pe fermierii care își desfășoară activitatea în sudul României este Strada București, intersecția cu DJ 504, KM 3, Alexandria, Județul Teleorman. 

Până la sfârșitul anului 2013, Biso România va deschide încă un punct de lucru, în Județul Galați.

Biso – partenerul de încredere al fermierilor

Compania austriacă BISO Schrattenecker este prezentă în 30 de țări din întreagă lume, având o tradiție de peste 75 de ani în oferirea de soluții tehnologice dedicate îmbunătățirii performanțelor și a randamentului recoltelor. Consecventa cu angajamentul sau de a fi partenerul de încredere al fermierilor, compania produce și comercializează echipamente recunoscute la nivel mondial pentru tehnologiile inovatoare și performante. BISO România se diferentiază pe piață romanească de profil prin serviciile conexe oferite la cel mai înalt grad de profesionalism și calitate: service, soluții financiare, consultanță. Echipa BISO este formată din specialiști cu o pregătire impecabilă în ceea ce privește caracteristicile tehnice ale echipamentelor din portofoliu și cu o foarte bună cunoaștere și înțelegere a pieței agricole.

 Pentru mai multe detalii despre Biso România, va rugăm accesați http://www.bisoromania.com. 

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...