Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

BITSoftware a alansat noi softuri de management financiar

Autor: Meat MIlkmiercuri, 9 septembrie, 2015

Socrate+ ERP și Socrate Salarii compatibile cu Microsoft SQL Server 2014

 

Socrate+ ERP și Socrate Salarii de la BITSoftware sunt compatibile cu cea mai nouă tehnologie de baze de date, Microsoft SQL Server 2014, astfel ca utilizatorii să aibă acces la cele mai noi generații de software. SQL Server 2014 oferă performanță esențială datorită bazei de date cu stocare în memoria RAM integrată, capacității mult mai rapide de extragere a detaliilor de date prin instrumente familiare și platformei pentru medii cloud hibride.

 

Pe măsura dezvoltării companiei, crește și volumul de date care trebuie gestionat, cresc pretențiile pe care le aveți de la baza de date care contribuie la funcționarea aplicațiilor și, implicit, a companiei. Indiferent că este vorba despre evidența stocurilor, tranzacțiile de vânzare sau gestionarea clienților, o bază de date lentă sau indisponibilă poate crea blocaje în îndeplinirea sarcinilor de către angajați și îi pot determina pe clienți să se orienteze către alte companii.

 

Microsoft SQL Server 2014 aduce un plus de viteză și performanță în rularea sistemelor Socrate+ și Socrate Salarii și reduce duratele de inactivitate. Cu noua tehnologie de bază de date cu stocare în memoria RAM integrată în SQL Server 2014, companiile pot efectua tranzacții cu o viteză de 10 ori mai mare pe același hardware. SQL Server 2014 are capacități integrate care asigură că baza de date funcționează fără întreruperi.

 

Despre Socrate+ ERP

 

Socrate+ este un sistem de planificare şi gestiune a tuturor resurselor din organizaţie, b azat pe cunoaşterea aprofundată a proceselor specifice distribuţiei, retailului şi industriei alimentare. Socrate+ este o s oluţie ERP matură, implementată în peste 100 de companii româneşti din distribuție, retail, FMCG, care ajută la eficientizarea activității, reducerea costurilor și creșterea competitivității.

 

Despre Socrate Salarii

 

Socrate Salarii este soluția BITSoftware ce se adresează departamentului de resurse umane din firmele româneşti. Soluţia realizează definirea şi gestionarea structurii de personal, evidenţa drepturilor salariale, concedii de odihnă şi medicale precum şi a altor drepturi şi reţineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare. Soluţia a fost concepută din dorinţa de a acoperi un număr cât mai mare de cazuri particulare, fiind ştiut că problemele legate de acest capitol sunt complexe.

 

Despre BITSoftware

 

Cu peste 20 de ani de experienta, BITSoftware dezvoltă și implementează s oluții ERP, CRM și B usiness Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-și îmbunătățească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, și să realizeze obiectivele de creștere pe termen lung. BITSoftware este una dintre primele companii românești care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+, înregistrând în peste 20 de ani, zeci de povești de succes.

BITSoftware este de asemenea prima companie din România care a lansat încă din anul 2012 o platformă deschisă de business in cloud – S ocrateCloud – soluție care permite companiilor să utilizeze o funcționalitate completă ERP & CRM & BI, motoare de business pentru automatizarea proceselor și să dezvolte rapid aplicații personalizate. Mai multe informații despre companie şi produse se găsesc pe www.bitsoftware.ro.

CMC Grup Broker de Asigurare este Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 8 aprilie 2019

 a devenit Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Protejarea interesului național, în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   În cadrul manifestării, CMC Grup va susține o...

OptiMeat va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 1 aprilie 2019

Unul dintre cei mai mari traderi de pe piața cărnii din România, OpriMeat, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.   OPTIMEAT este o companie de import si distributie de marfuri alimentare, care s-a lansat in comertul...