Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bitsoftware va fi prezent la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

BITSoftware se numara printre participantii la prima editie a Salonului Fabrica de carne, care se va desfasura intre 19 si 23 octombrie la pavilionul central Romexpo.

In data de 20 octombrie 2011, in cadrul simpozionului Informatizarea – solutie in beneficiul sustenabilitatii si trasabilitatii produselor romanesti, compania va prezenta solutiile integrate de gestiune economica si analiza de business (Socrate ERP, Socrate BI) dezvoltate pentru a ajuta firmele din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung.
Bitsoft

Sistemele de gestiune Socrate includ functionalitati specifice pentru industria alimentara, dezvoltate folosind cunostintele si cei peste 15 ani de experienta in implementarile din acest domeniu, respectand cerintele Uniunii Europene in ceea ce priveste gestionarea si controlul calitatii si trasabilitatii.

Vor fi prezentate, de asemenea, si solutiile de analiza si raportare inteligenta dezvoltate de BITSoftware, care au la baza platforma MicroStrategy, cel mai mare furnizor independent de solutii de Business Intelligence din lume.

Infiintata in 1993, BITSoftware este una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP propriu, implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania.

BITSoftware a devenit, de la inceputul acestui an, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence.

BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...