Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bitsoftware va fi prezent la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

BITSoftware se numara printre participantii la prima editie a Salonului Fabrica de carne, care se va desfasura intre 19 si 23 octombrie la pavilionul central Romexpo.

In data de 20 octombrie 2011, in cadrul simpozionului Informatizarea – solutie in beneficiul sustenabilitatii si trasabilitatii produselor romanesti, compania va prezenta solutiile integrate de gestiune economica si analiza de business (Socrate ERP, Socrate BI) dezvoltate pentru a ajuta firmele din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung.
Bitsoft

Sistemele de gestiune Socrate includ functionalitati specifice pentru industria alimentara, dezvoltate folosind cunostintele si cei peste 15 ani de experienta in implementarile din acest domeniu, respectand cerintele Uniunii Europene in ceea ce priveste gestionarea si controlul calitatii si trasabilitatii.

Vor fi prezentate, de asemenea, si solutiile de analiza si raportare inteligenta dezvoltate de BITSoftware, care au la baza platforma MicroStrategy, cel mai mare furnizor independent de solutii de Business Intelligence din lume.

Infiintata in 1993, BITSoftware este una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP propriu, implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania.

BITSoftware a devenit, de la inceputul acestui an, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence.

BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...