Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bizrate propune Vollrath 40743

Autor: Meat MIlkmarți, 22 iulie, 2014

Maşină de tocat cu o capacitate de prelucrare de 140 de kg pe oră, Vollrath 40743 este recomandat procesatorilor de dimensiune medie, carmangeriilor, măcelăriilor, magazinelor medii sau restaurantelor cu bucătării mari, anunta Bizrate. Deosebit de versatilă, maşina poate fi utilizată atât la obţinerea cărnii tocate, cât şi a fabricării cârnaţilor.

Fiind prevăzută cu cuţite şi site de foarte bună calitate, maşina poate fi folosită şi la mărunţirea fructelor de mare sau la realizarea pastelor din carne. Designul compact şi motorul electric reversibil îi conferă o foarte bună manevrabilitate.

Motorul electric este prevăzut cu o cutie de viteze, mărindu-i fiabilitatea. Alimentarea poate fi efectuată la 110 sau 220 V, controlul operaţiunilor efectuându-se cu ajutorul unui soft NEMA 5015 P.Producătorul acordă o garanţie tip ”full”, de doi ani.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...