Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bm: investitiile in agricultura combat saracia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un euro sau un dolar american investiti in agricultura de catre fiecare cetatean reprezinta cel mai eficient mod de combatere a saraciei, se arata intr-un raport din 2008 al Bancii Mondiale, potrivit careia in ultimii trei ani, preturile la produse precum orez, grau sau porumb au crescut cu pana la 180%.

Majorarea preturilor s-a produs pe fondul accelerarii cererii in unele state de pe glob, modificarii alimentatiei in tari precum China sau India, cresterii vertiginoase a preturilor la energie si extinderii culturilor de plante necesare producerii de biocombustibil.

Potrivit Bancii Mondiale, in conditiile actuale ale cresterii preturilor la alimente, saracia pe glob ar putea creste cu patru procente. In septembrie 2008, organizatia umanitara Oxfam a intocmit un raport care arata faptul ca mai mult de un miliard de oameni ar putea ajunge sa sufere de foame in viitorul apropiat din cauza exploziei preturilor alimentelor. Aproximativ 63% dintre filipinezi, 61% dintre kenyeni si 58% dintre nigerieni au declarat ca sunt nevoiti sa manance mai putin decat anul trecut.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...