Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bm: investitiile in agricultura combat saracia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un euro sau un dolar american investiti in agricultura de catre fiecare cetatean reprezinta cel mai eficient mod de combatere a saraciei, se arata intr-un raport din 2008 al Bancii Mondiale, potrivit careia in ultimii trei ani, preturile la produse precum orez, grau sau porumb au crescut cu pana la 180%.

Majorarea preturilor s-a produs pe fondul accelerarii cererii in unele state de pe glob, modificarii alimentatiei in tari precum China sau India, cresterii vertiginoase a preturilor la energie si extinderii culturilor de plante necesare producerii de biocombustibil.

Potrivit Bancii Mondiale, in conditiile actuale ale cresterii preturilor la alimente, saracia pe glob ar putea creste cu patru procente. In septembrie 2008, organizatia umanitara Oxfam a intocmit un raport care arata faptul ca mai mult de un miliard de oameni ar putea ajunge sa sufere de foame in viitorul apropiat din cauza exploziei preturilor alimentelor. Aproximativ 63% dintre filipinezi, 61% dintre kenyeni si 58% dintre nigerieni au declarat ca sunt nevoiti sa manance mai putin decat anul trecut.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...