Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bonner propune un nou elevator de carne

Autor: Meat MIlkmarți, 1 aprilie, 2014

Manevrarea cărnii în procesul tehnologic presupune echipamente specializate care facilitează producția și diminuează efortul uman. Potrivit Global Meat, compania Bonner propune un nou elevator de carne, menit s[ faciliteze manevrarea pe fluxul de produc’ie.

Elevatorul E-M 300 produs de Bonner beneficiază de o acționare electro-mecanică, putând ridica sarcini de până la 300 de kilograme. E.M. 300 este prevăzut cu un dispozitiv de înclinare, fiind construit din oțel inoxidabil, în afara lanțului de transmisie și a axului pivot.

Înălțimea de ridicare variază între 1050 și 4050 mm, echipamentul având elemente speciale de prindere a cuvelor, a box-paleților etc. Motorul are o putere de 0.75 kW.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...