Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Botulism si salmonela made in france

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform MeatProces.com, Food and Drug Administration-USA a dispus retragerea de pe piata americana a 84 de tone de carne de curcan importata din Franta.

Potrivit unor analize efectuate de specialistii americani, carnea era infestata cu salmonela. Curcanii ambalati au fost exportati in Statele Unite de firma La Ruche, care se confrunta cu un imens scandal.

Astfel, nu mai departe de saptamana trecuta, trei tipuri de paste de tomate produse de aceeasi companie si exportate in Marea Britanie sub brandurile Les delices de Marie-Claire, Les Secrets d’Anais si Terre de Mistral au fost testate pozitiv la botulism.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...