Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Botulism si salmonela made in france

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform MeatProces.com, Food and Drug Administration-USA a dispus retragerea de pe piata americana a 84 de tone de carne de curcan importata din Franta.

Potrivit unor analize efectuate de specialistii americani, carnea era infestata cu salmonela. Curcanii ambalati au fost exportati in Statele Unite de firma La Ruche, care se confrunta cu un imens scandal.

Astfel, nu mai departe de saptamana trecuta, trei tipuri de paste de tomate produse de aceeasi companie si exportate in Marea Britanie sub brandurile Les delices de Marie-Claire, Les Secrets d’Anais si Terre de Mistral au fost testate pozitiv la botulism.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...