Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Botulism si salmonela made in france

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform MeatProces.com, Food and Drug Administration-USA a dispus retragerea de pe piata americana a 84 de tone de carne de curcan importata din Franta.

Potrivit unor analize efectuate de specialistii americani, carnea era infestata cu salmonela. Curcanii ambalati au fost exportati in Statele Unite de firma La Ruche, care se confrunta cu un imens scandal.

Astfel, nu mai departe de saptamana trecuta, trei tipuri de paste de tomate produse de aceeasi companie si exportate in Marea Britanie sub brandurile Les delices de Marie-Claire, Les Secrets d’Anais si Terre de Mistral au fost testate pozitiv la botulism.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...