Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bouwimpex lanseaza un nou tip de panouri de plastic pentru fermele de porcine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul olandez de mase plastice Bouwimpex a introdus pe piata un nou produs, Bouwplast-HP, conceput in special pentru fermele de suine, anunta compania, citata de pigprogress.com.

Noile panouri sunt bine finisate, igienizate si etanseizate pentru a mentine o temperatura constanta. Acestea sunt produse avand o grosime de 35 mm si inaltime 500 mm, 750 mm and 1000, caracteristici ce permit o asamblare rapida. Panourile pot fi folosite in orice tip de activitate de crestere a porcilor: ferme de reproducere, de ingrasare, pre-abatorizare.

Bouwimpex s-a focalizat pe furnizarea de produse pentru fermele de porci; cca 80% din afacerile companiei olandeze sunt centrate pe aceasta zona. Bouwimpex are birouri in mai toate tarile din Europa de Vest dar spera sa isi extinda afacerile si in Est in viitorul apropiat.

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...

Prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2010
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Domnul Secretarul de Stat Alexandru Potor a participat la prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2020 în perioada 2017-2020.   Au mai fost prezenți la eveniment directorul general adjunct al Autorității de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, Carmen Boteanu, experți din...