Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bouwimpex lanseaza un nou tip de panouri de plastic pentru fermele de porcine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul olandez de mase plastice Bouwimpex a introdus pe piata un nou produs, Bouwplast-HP, conceput in special pentru fermele de suine, anunta compania, citata de pigprogress.com.

Noile panouri sunt bine finisate, igienizate si etanseizate pentru a mentine o temperatura constanta. Acestea sunt produse avand o grosime de 35 mm si inaltime 500 mm, 750 mm and 1000, caracteristici ce permit o asamblare rapida. Panourile pot fi folosite in orice tip de activitate de crestere a porcilor: ferme de reproducere, de ingrasare, pre-abatorizare.

Bouwimpex s-a focalizat pe furnizarea de produse pentru fermele de porci; cca 80% din afacerile companiei olandeze sunt centrate pe aceasta zona. Bouwimpex are birouri in mai toate tarile din Europa de Vest dar spera sa isi extinda afacerile si in Est in viitorul apropiat.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...