Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Bouwimpex lanseaza un nou tip de panouri de plastic pentru fermele de porcine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul olandez de mase plastice Bouwimpex a introdus pe piata un nou produs, Bouwplast-HP, conceput in special pentru fermele de suine, anunta compania, citata de pigprogress.com.

Noile panouri sunt bine finisate, igienizate si etanseizate pentru a mentine o temperatura constanta. Acestea sunt produse avand o grosime de 35 mm si inaltime 500 mm, 750 mm and 1000, caracteristici ce permit o asamblare rapida. Panourile pot fi folosite in orice tip de activitate de crestere a porcilor: ferme de reproducere, de ingrasare, pre-abatorizare.

Bouwimpex s-a focalizat pe furnizarea de produse pentru fermele de porci; cca 80% din afacerile companiei olandeze sunt centrate pe aceasta zona. Bouwimpex are birouri in mai toate tarile din Europa de Vest dar spera sa isi extinda afacerile si in Est in viitorul apropiat.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...