Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Bovinele – printre cele mai bune plasamente, in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Analistii bancii americane Morgan Stanley, citati de Ziarul Financiar, estimeaza ca investitia in bovine va reprezenta unul dintre cele mai bune plasamente dintre toate marfurile, urmata de porumb si soia, in anul in care nu se anticipeaza o tranzactionare spectaculoasa pe pietele internationale.

Site-ul britanic grimoney.ro citeza, la randul sau, tot din Morgan Stanley: Potentialul de crestere al marfurilor este limitat, avand in vedere conditiile cu care se confrunta economiile in dezvoltare.

Pentru anul dolarului, cum a fost denumit 2012 de catre analistii economici, se anticipeaza o apreciere cu 10% a dolarului american, fata de euro, de lira britanica si de confratele australian. Pe acest fond, se asteapta ca evolutia de anul viitor a contractelor futures pentru bovinele in viu sa salte peste limita multor alte marfuri tranzactionate international. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...