Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bovinele – printre cele mai bune plasamente, in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Analistii bancii americane Morgan Stanley, citati de Ziarul Financiar, estimeaza ca investitia in bovine va reprezenta unul dintre cele mai bune plasamente dintre toate marfurile, urmata de porumb si soia, in anul in care nu se anticipeaza o tranzactionare spectaculoasa pe pietele internationale.

Site-ul britanic grimoney.ro citeza, la randul sau, tot din Morgan Stanley: Potentialul de crestere al marfurilor este limitat, avand in vedere conditiile cu care se confrunta economiile in dezvoltare.

Pentru anul dolarului, cum a fost denumit 2012 de catre analistii economici, se anticipeaza o apreciere cu 10% a dolarului american, fata de euro, de lira britanica si de confratele australian. Pe acest fond, se asteapta ca evolutia de anul viitor a contractelor futures pentru bovinele in viu sa salte peste limita multor alte marfuri tranzactionate international. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...