Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Braconaj piscicol infractional

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In urma actiunii derulate de Inspectoratul General al Politiei Romane si Agentia Nationala de Control pentru Pescuit si Acvacultura, in intervalul 19-23 martie 2012, au fost confiscate 1.627 kilograme de peste din diferite specii, 7,7 kilograme icre de stiuca, 2 autoturisme, 7 ambarcatiuni, 140 de plase monofilament in lungime de 5.725 metri, 5 plase din fir textil in lungime de 250 metri, doua navoade, doua ave si doua postovoale.

Este rezultatul controalelor efectuate in baza Planului Comun de Actiune incheiat intre cele doua autoritati, informeaza Cotidianul. Actiunea a fost declansata in baza datelor detinute la nivelul Serviciului Protectia Fondului Forestier si Piscicol, din cadrul Directiei de Ordine Publica si a avut loc pe teritoriul judetelor Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Constanta, Braila si Galati.

Au fost constatate cu acest prilej 80 de infractiuni de braconaj piscicol si 207 contraventii privind braconajul, pentru care au fost aplicate 207 sanctiuni contraventionale in valoare de 101.970 lei, conform datelor facute publice de catre Ministerul Agriculturii. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...