Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Braconaj piscicol infractional

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In urma actiunii derulate de Inspectoratul General al Politiei Romane si Agentia Nationala de Control pentru Pescuit si Acvacultura, in intervalul 19-23 martie 2012, au fost confiscate 1.627 kilograme de peste din diferite specii, 7,7 kilograme icre de stiuca, 2 autoturisme, 7 ambarcatiuni, 140 de plase monofilament in lungime de 5.725 metri, 5 plase din fir textil in lungime de 250 metri, doua navoade, doua ave si doua postovoale.

Este rezultatul controalelor efectuate in baza Planului Comun de Actiune incheiat intre cele doua autoritati, informeaza Cotidianul. Actiunea a fost declansata in baza datelor detinute la nivelul Serviciului Protectia Fondului Forestier si Piscicol, din cadrul Directiei de Ordine Publica si a avut loc pe teritoriul judetelor Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Constanta, Braila si Galati.

Au fost constatate cu acest prilej 80 de infractiuni de braconaj piscicol si 207 contraventii privind braconajul, pentru care au fost aplicate 207 sanctiuni contraventionale in valoare de 101.970 lei, conform datelor facute publice de catre Ministerul Agriculturii. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...