Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brandul Banat Bun a intrat în protofoliul GMP Advertising

Autor: Maria Demetriadluni, 25 ianuarie, 2016

Brandul Banat Bun a intrat în protofoliul GMP Advertising, care lanseaza „Mezelul oficial al Tarii Banatului”, o campanie regionala de consolidare a brandului in fata marilor jucatori nationali din industria alimentara, destinata banatenilor get-beget.

 

Plecand de la insight-ul „Banatu-i fruncea”, directia creativa valorifica particularitatile lingvistice ale regiunii si mandria caracteristica locuitorilor acestuia.

In acest context Banat Bun este un „insider”, care comunica si se comporta ca atare. Astfel, Banat Bun – Mezelul Oficial al Tarii Banatului devine noul slogan al campaniei.

 

„E foarte folositor sa lucrezi cu antreprenori si cu branduri locale, din foarte multe puncte de vedere. O sa punctez doar unul: antreprenorii sunt oameni cu deciziile la ei si care asculta consultantii, iar satisfactia muncii e foarte mare. Suntem bucurosi si pentru ca am construit un teritoriu distinct pentru Banat Bun, pe care putem comunica de acum inainte, indiferent ca e vorba de campanii de imagine, de produs sau tactice. Cultura locala ofera atatea lucruri savuroase de explorat”, a declarat pentru Iqads Andreea Nemens, Director Executiv GMP Advertising. Campania de imagine include materiale outdoor, instore si radio in Resita, Timisoara si Arad.

 

„Suntem constienti pe deplin de responsabilitatea pe care ne-am asumat-o impreuna cu partenerii nostri de la GMP Advertising in momentul in care am „infipt stindardul” asumandu-ne ca suntem mezelul oficial al Tarii Banatului. Este in fapt o declaratie de valoare si suntem determinati sa o onoram prin calitatea produselor Banat Bun”, spune Horea Zaha, CEO Banat Bun.

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...